Начало Допълнителни Уреди срещу вредители Швейцарски соларен уред против подземни вредители - къртици, сляпо куче

Швейцарски соларен уред против подземни вредители - къртици, сляпо куче

Цена: 48.40 лв.
  • Код:
    305

Швейцарско качество и иновативен дизайн - електронен апарат SWISSINNO "SuperCat", отблъскващ подземни гризачи. Уредът се задейства с помощта на соларни панели. Той е така програмиран, че да издава вибриращи звуци, които се предават в почвата. Те дразнят силно развития слух на подземните гризачи и ги прогонват далеч от охраняваната зона. Вибрациите, издавани от уреда, непрекъснато сменят честотата си. Това пречи на гризачите да привикнат и да се адаптират към тях.

Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

SWISSINNO "SuperCat" не вреди по никакъв начин на хората и домашните любимци. Също така не уврежда и здравето на самите подземни гризачи, просто ги прогонва далеч от вашата територия. Той е екосъобразен и хуманен метод за борба с вредители от типа на къртици и сляпо куче. Апаратът няма ефект върху подземните насекоми като попово прасе, дъждовни червеи и др. 

 

Инструкции за употреба:

  • Вземете кабела от крайната тръба, промушете го през междинната и го вкарайте в буксата на апарата.
  • Пробийте в почвата цилиндрична дупка с подходящи размери и вкарайте в нея уреда.
  • Заровете го на около 3-4 см от дължината му.
  • Уверете се, че соларната клетка е обърната в южна посока, така че оптимално да улавя слънчевите лъчи.
  • Важно е уредът да е плътно обграден от пръст, за да може вибрациите му да се разпространяват по-добре в почвата.
  • Първоначалното зареждане на соларната батерия отнема около 3-4 часа. След като батерията е напълно заредена, устройството ще издаде вибриращ звук. Това е показател, че апаратът вече е в работен режим.

 

Никога не правете опити да забивате уреда в земята с помощта на чук или други твърди предмети. Това може да повреди соларния му панел. Хубаво е преди да го включите първо да сте обработили почвата така, че да разрушите прикритията на подземните гризачи. Ако планирате да засаждате растения върху охраняваната площ, активирайте уреда поне 2 седмици преди сеитбата. Така ще сте прогонили навреме вредителите и те няма да унищожат посевите ви.

 

Ефектът от соларния уред зависи от типа на почвата, както и от броя подземни гризачи в района, но обикновено се проявява в рамките на 2-3 седмици. Той е така проектиран, че да издържа на климатични промени, но все пак е хубаво при много висока влажност или екстремно ниски температури да го извадите от пръстта и да го съхранявате на стайна температура, докато условията не се подобрят.

 

Технически параметри:
Захранване: Соларна клетка и Ni-Cd акумулатор.
Честота на издаваните вибриращи звуци : 400-1000 Hz
Ефективна охраняема площ: до 650 кв.м

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.