Количка

0 артикула
Начало Други вредители Отрова за гризачи Отрова за плъхове и мишки Вертокс паста - 20 кг.

Отрова за плъхове и мишки Вертокс паста - 20 кг.

Цена: 218.00 лв.
 • Код:
  191

Отровата за мишки и плъхове Вертокс паста е често използвана от дезинфекторите на Молекулите. Винаги препоръчваме нея, когато има сериозен проблем с гризачи и е нужно по-голямо количество отрова. Тя е английско производство и я предлагаме в опаковка от 20 кг.

В НАЛИЧНОСТ

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

 

Брой: + -

Защо тази отрова за мишки и плъхове

 

Вертокс паста е най-използваната отрова за мишки и плъхове от дезинфекторите на Молекулите. Тя е и сред най-продаваните отрови. Не спираме да я препоръчваме, защото няма недоволен клиент от крайния резултат. Отровата е червена паста и е в малки пакетчета, като билков чай. Тя е приложима за големи обекти или места, където постоянно атакуват мишки и плъхове. Това е така, заради големите опаковки, в които се предлага.

Няма смисъл, ако някъде е влязъл един плъх или мишле, да се купува Вертокс паста 20 кг. За този и други по-леки случаи препоръчваме Мумия паста. Във Вертокс паста има активни вещества – 0,005% бродифакум и 0,001% денатониум бензоат. Освен това е пълна с мазнини и брашна, които са много атрактивни и привличат гризачите.

Един грам от отровата убива до три кг живо тегло. Мишките и плъховете надушват примамките и ядат от тях. След това умират до няколко дни. Гризачите умират бавно, за да не разберат от какво умират. Това е особено важно при плъховете, които са доста умни. Те може да усетят, че не бива да ядат от отровата, защото другите умират. Вертокс паста, като всички други съвременни родентициди, кара гризачите да излизат на открито и на въздух след поглъщане от отровата. Едно пакетче отрова е около 15 гр.

 

Предимства на Вертокс паста

 

 • Много апетитна и неустоима паста – освен активно вещество в отровата има и различни хранителни примамки, за да привличат гризачите;
 • Изгодно съотношение цена/количество – в случаите с нужда от голямо количество отрова е по-добре да се закупи Вертокс паста или 20 кг, вместо 10-15 пакетчета от други отрови, които също препоръчваме;
 • Много лесна за употреба – дозирана в малки пакетчета, приличащи на чай;
 • Хиляди доволни клиенти от нейната ефективност – имаме хиляди клиенти, които са купували Вертокс паста и такива, които са ползвали нашите ДДД услуги;

 

Как да използвате Вертокс паста

 

Правилното прилагане на отровата е част от решаването на проблема с мишки и плъхове. Работата с различните отрови с гризачи си приличат и Вертокс паста не прави изключение. Следвайте изброените правила и бъдете сигурни в ефективността на отровата:

 1. Използвайте ръкавици, когато залагате отровните примамки – ако гризачите надушат човешката миризма, може да не ядат от отровата;
 2. Поставете отровата в дератизационни кутии, за да нямат достъп деца и домашни любимци до нея;
 3. В краен случай поставете отровата в пластмасови чинийки, но само ако сте сигурни, че деца и домашни любимци няма да стигнат до нея;
 4. Поставете отровните точки по пътя на гризачите през 5 до 10 метра. За мишки заложете по 2 пакетчета, а за плъхове по 4-5 в една чинийка или кутия;
 5. Не оставяйте отровата просто на земята – така се замърсява и по-трудно можете да контролирате колко е изядена;
 6. След 6-7 дни заложете отново, където е изядено и така, докато спре да бъде изяждано. Това означава, че вече няма живи гризачи;

 

Някои препоръки при борба с гризачите

 

При проблем на открито задължително скрийте отровата в дератизационни кутии или под някои дърва, ламарини; В някои случаи и проблеми (особено с плъхове) може да се наложи да комбинирате с допълнителни средства- убиващи капани, лепило за гризачи – при по-сериозни случаи съветваме да се свържете с нашите оператори и ще препоръчаме най-оптималното решение;

 

Файл Информация
Разрешително [PDF, 468.58 KB]
Информационен лист за безопасност [PDF, 506.61 KB]

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес.

 

 • Доставка до офис на Спиди - 5,50 лв;

 

 • Доставка до адрес в страната със Спиди - от 7,60 лв в зависимост от кг;

 

 • Доставка до офис на Еконт - 6,90 лв;

 

 • Доставка до адрес с Еконт - от 8,90 лв в зависимост от кг;

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 10,00 лв.