Начало Пълзящи инсекти Препарати за хлебарки Нокаут Универсален спрей 500 мл

Нокаут Универсален спрей 500 мл

Цена: 13.90 лв.
  • Код:
    289

Универсален инсектициден спрей, който е с отлична ефективност срещу хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, паяци, акари, мухи, оси, стършели, кърлежи, комари, кокошинки, молци, бръмбари и всякакви други насекоми. Лесен за употреба и същевременно с това много ефикасен. Съдържа цели три активни вещества и благодарение на това изтребва изключително голям спектър от насекоми. 

Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

Нокаут Универсал спрей е отличен избор в случаите, в които не сте съвсем сигурни с какви точно гадинки си имате работа или пък домът ви е нападнат от няколко различни вида насекоми. Препаратът има много бързо действие и осигурява сигурна защита до 6 месеца след третиране, в зависимост от вида на насекомите, с които се борите.

 

Инструкции за употреба

 

Преди да пристъпите към третиране, изведете всички хора и домашни любимци от помещенията. Изнесете или покрийте добре с найлон аквариуми, терариуми или клетки на домашни любимци, ако има такива. Премахнете от помещението всички храни и напитки, които биха могли да влязат в контакт с инсектицида. 

 

Разклатете добре флакона и напръскайте навсякъде, където преминават насекомите. Не пропускайте цепнатини, дупчици, ъгли и т.н. Нокаут спрей може да се използва и за обработка на открито, около сгради. 

 

След употреба изчакайте препарата да изсъхне и проветрявайте помещенията в продължение на 1 час. След изтичане на този период, можете да допуснете обратно хората и домашните любимци. 

 

Разходна норма: 50 мл/м2

 

Опаковка: 500 мл

 

Как и къде да пръскате инсектицида, в зависимост от вида насекоми, който искате да унищожите

 

  • Хлебарки - нанесете препарата върху всички места, където би могло да се крият хлебарките. Това най-често са канали, дупки в стените, цепнатини, первази, под и зад големи мебели или електроуреди, мивки и т.н.. 
  • Мравки - напръскайте по пътечките, в които се движат мравките, около коша за боклук, рамките на вратите и прозорците, шкафове под мивката в кухнята и банята и др. 
  • Бълхи - обработете всички тапицирани мебели, легла на кучета и котки, гардероби, дрешници, килими, кресла и дивани. 
  • Дървеници - напръскайте твърдите части на леглата и долната част на мебелите.
  • Комари - нанесете спрея най-вече около източниците на светлина в помещението, както и на местата, където комарите имат навика да се крият през деня - под леглата и около завесите на прозорците. 
  • Мухи, стършели, оси и други летящи насекоми - напръскайте всички пукнатини и кухини в помещението. Имайте предвид, че Нокаут Спрей е годен за употреба срещу единични оси или стършели, но не е създаден за обработка на цели гнезда и кошери. 
  • Молци по дрехите и храните - нанесете обилно инсектицида във всички гардероби и дрешници, пердета и всички пукнатини и цепнатини, където биха могли да се крият молците. Напръскайте и кухненските шкафове и чекмеджета. Имайте предвид, че всичко това се прави едва след като сте извадили хранителните запаси или дрехите от предвидените за третиране шкафове. Нокаут спрей не е подходящ за обработка на текстилни изделия, нито трябва да се пръска върху храна, дори и тя да е пакетирана. 

 

Важно: Не почиствайте третираните повърхности след напръскване, за да не неутрализирате биоцидния ефект на спрея. Но задължително проветрете помещението и ги оставете да изсъхнат, преди да влизате в контакт с тях. Ако все пак ви се наложи, можете да почистите с помощта на обикновен детергент и малко топла вода.

 

Честота на приложение:

 

Препоръчваме да използвате инсектицида веднъж годишно. Ако се случи повторно нашествие на насекоми, можете да третирате и по-често, в рамките на от 3 до 6 месеца. Това важи и ако напръсканите повърхности са били почистени или пък се намират на открито и са изложени на екстремни атмосферни влияния. 

 

Не използвайте Нокаут Универсал повече от 4 пъти годишно.

 

Количество: 500мл

 

Ативни вещества:

Ацетамиприд (CAS 135410-20-7) – 2 g/kg (0.2 %)
d-Тетраметрин (CAS 1166-46-7) – 1 g/kg (0.1 %)
Пиперонил бутоксид (CAS 51-03-6) – 4 g/kg (0.4 %)

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.