Начало Летящи инсекти Препарати за мухи Лепенки с гел за убиване на мухи - 4 стикера

Лепенки с гел за убиване на мухи - 4 стикера

Цена: 9.20 лв.
  • Код:
    232

Капанът за мухи Knockout е отлично решение за хората, които търсят удобство и ефективност, но в същото време не желаят да загрозяват дома си с традиционни ленти и примамки за мухи. Knockout е гелообразен инсектицид, който е специално разработен за борба с мухи, като ги привлича с неустоими за тях атрактанти. Гелът е нанесен върху красиви и удобни за позлване стикери във форма на цветя. Просто залепете върху прозорците и изчакайте мухите да ги налазят.

Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв
Марка:

Препарат за мухи с убиващ гел 4 броя в комплект

 

Стикерите имат дискретен и елегантен дизайн и изобщо не приличат на традиционните грозни капани за мухи. Не излъчват неприятни миризми. Действието им също е много дълготрайно - цели 4 месеца. Това се дължи на специалната незасъхваща формула на гела против мухи. 

 

Инструкции за употреба

 

Отворете опаковката, отлепете стикера във формата на цвете и го поставете върху стъклото на прозореца си. След това отлепете и защитното фолио, което покрива лицевата страна на стикера и предпазва инсектицидния гел. Капанът за мухи е готов за ползване. Постарайте се да го поставите достатъчно високо, така че до него да не могат да достигнат деца или домашни любимци. Стикерите могат да се използват както в жилищни, така и в служебни помещения.

 

Дозировка

 

Един стикер-цвете може ефективно да предпази помещение от 10м2. Веднъж щом мухата кацне върху него, отровата му действа светкавично.

 

Подмяна на стикерите против мухи

 

Ако смятате, че капанът за мухи е свършил работата си и повече не се нуждаете от него, можете лесно да отлепите стикера от прозореца и да го изхвърлите. Ако в помещението, в което го ползвате, има висока влажност или без да искате сте го изтъркали с почистващи препарати за прозорци, препоръчваме да замените стикера с нов. Това е така, защото след като е бил изложен на екстремни условия, ефективността му може да е намаляла. 

 

Разфасовка: 4 бр. стикери в кутийка. 

 

Активно вещество: ацетамиприд (CAS 135410-20-7) – 9 г/кг.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.