Начало Други вредители Защита от къртици Гел блокчета репелент против къртици 400 мл

Гел блокчета репелент против къртици 400 мл

-50%
Цена: 9.70 лв.
Каталожна цена: 19.40 лв.
Отстъпка: 9.70 лв. (50.00%)
  • Код:
    302

Естествен метод за отблъскване на къртици и видри. Препаратът е под формата на гелообразни блокчета. За разлика от механичните капани за къртици или отровите, този репелент е много по-хуманен и природосъобразен метод за прогонване на вредители. Благодарение на него няма да ви се наложи да прибягвате до употребата на отрова или други токсични вещества, които биха нарушили природния баланс на мястото, което се опитвате да предпазите.

  • Купете Гел блокчета репелент против къртици 400 мл или друг продукт от нашите текущи промоции за да получите 50% отстъпка.

В НАЛИЧНОСТ

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

 

- +

Гелообразните хубчета Go Back Gel са с нова, подобрена формула и са готови за директна употреба. Те са устойчиви на влага и на екстремни климатични условия. Разработени са на базата на естествени етерични масла, които създават мощна ароматна бариера. Тя дразни и успешно прогонва къртици, слепи кучета, видри и т.н. от района, в който са разпръснати кубчетата. Благодарение на естествения си произход гел блокчетата не представляват опасност за хората, природата и останалите животни в района.

 

Цвят: лилав или зелен.

 

Химически състав: етерично масло, принадлежащо към семейството на amaryllidaceae и euphorbiaceae, полиакриламид.

 

Инструкции за употреба:

Локализирайте тунелите на къртицата и поставете в най-пресните им входове около  15-20 бр от гел кубчетата. След това затрупайте дупките с пръст, за да остане миризмата вътре в тунелите. Използвайте препарата от февруари до ноември - това е периодът, в който къртиците са най-активни.

 

Продължителността на действие на кубчетата е около две-три седмици. Те са устойчиви на влага, но все пак при обилни валежи е хубаво да ги подмените с нови. В противен случай може водата да отмие етеричните масла, с които са напоени и да намали ефективността им.

 

Инструкции за съхранение:

Винаги съхранявайте гел блокчетата в оригиналната им опаковка, като се стараете тя да е плътно затворена. Дръжте на хладно и сухо място. Не допускайте контакт с деца и домашни животни.

 

Инструкции за безопасност:

Никога не съхранявайте препарата в близост до храна и напитки.

Мийте добре ръцете си след употреба.

При поглъщане не се опитвайте да предизвикате повръщане, а незабавно се консултирайте с лекар, като му покажете етикета на продукта.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани