Начало Други вредители Отрова за гризачи Дератизационни тунели Д

Дератизационни тунели Д

Цена: 4.60 лв.
 • Код:
  241

Дератизационните кутии и тунели са важен елемент при борба с плъховете и мишките. Те служат за поставяне на отровни примамки и лепливи плоскости и скриването им от деца и домашни любимци. Освен това на открито пазят отровата от климатичните условия.

 

В НАЛИЧНОСТ

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

 

- +

 

Плъховете и мишките влизат в дератизационните тунелите от двете дупки встрани. Самите кутии се заключват и така децата нямат достъп до отровата вътре.

 

Какво правят дератизационните тунели

 

Идеята на дератизационните кутии е да се скрият отровните примамки, които се използват в борбата с гризачите. Отровата е поставена в тунелите, където гризачите влизат и си хапват от нея. От какво трябва да се скриете отровата:

 • Деца – ако има и най-малко съмнение, че деца може да отидат при поставените примамки, те трябва да са поставени в кутии;
 • Домашни любимци – както при децата, трябва да ограничите достъпа на кучето и котката до отровата;
 • Борба с гризачи на открито – ако се налага да поставите отрова в двора, трябва да я скриете в кутия, за да се предпазва от климатичните условия;

 

Важно!!!

 

В цял свят употребата на дератизационни кутии и тунели със заключване е задължителна при борбата с гризачи. Отровите са изключително опасни и трябва да се ограничи достъпа на деца и домашни любимци до примамките.

 

Защо Дератизационни тунели Д

 

Дератизаннионите кутии и тунели, които предлагаме имат няколко основни предимства:

 1. Изработени са от здрава пластмаса;
 2. Имат ключалки, с които се заключват и така се осигурява допълнителна защита от неоторизиран достъп;
 3. В кутията има отделение за насипна отрова – бонбонки, пелети, гранули, жито;
 4. Има и метален шиш за закачане на паста и восъчни блокчета;
 5. Възможност за поставяне на леплива плоскост – можете да комбинирате отровни примамки с леплив капан и да опитате да уловите гризача веднага;
 6. Не на последно място, поставяйки отровата в кутия или тунел, ще можете лесно да я проверявтае и да не се чудите "къде я бяхте хвърлили";

 

Как се използват дератизационните тунели

 

Кутиите се поставят на пътя на гризачите или по оградата, ако искате да се предпазите от прииждащи плъхове и мишки – например от полето или някой занемарен съседен двор. Ако са отвън, задължително ги закрепете по някакъв подходящ начин – можете да пробиете дупки и да ги захванете със свински опашки, тел или дюбели. След поставяне на кутиите трябва да ги заредите с отровни примамки и/или лепливи капани. Можете да изсипете отровата, ако е насипна или да я нанижете на шиша, ако е паста или блокчета. След това натиснете капака, за да се заключи. Проверявайте в началото на всеки 6-7 дни кутиите и дозареждайте, каквото е изядено. След унищожаване на настоящата популация може да разредите проверките на месец и по-рядко.

Размери на кутиите:

33,5 см. х 10 см. х 9 см.

За кого са предназначени

 

 • Всички ДДД фирми работят с дератизационни кутии;
 • Всяко домакинство може да използва дератизационни кутии, за да сложи в тях отрова, ако е дошъл плъх или мишка;
 • Търговските обекти – магазини, офиси, автосервизи и всякакви други могат да използват дератизационни кутии и периодично да ги проверяват – така отровата ще е скрита от замърсяване, подритване и кутиите стоят естетически по-добре.
 • Големи цехове, складове, индустриални помещения се нуждаят от кутии, защото са под постоянна атака от гризачи – кутиите се поставят на пътя на плъховете и мишките и така се осигурява защита на стоки, материали и машини.

 

Алтернатива на дератизационните тунели

 

Вместо Дератизационни тунели можете да използвате Дератизационни тунели Д   (по-широки и с възможност за повече отрова). Разгледайте и сгъваеми кутии или сгъваеми тунели, но те са предназначени за вътрешна употреба в борбата с гризачите.

 

Можете да използвате същно някакви пластмасови чинийки (но искрено не го препоръчваме) за отрова. В нашия магазин предлагаме стандартни чинийки по 100 бр в пакет. Трябва обаче да внимавате кой има достъп до чинийките с отрова. На открито не препоръчваме да използвате чинийки.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.