Регистрация     0700 20 025 | 087 999 29 80 | info@pest.bg | гр. София, бул. "Сливница" 2
 

Истории за насекоми и гризачи

История за две сиви мишки и тяхното ново семейство

Дата: 22 Фев 2018

два броя мишки

 

Здравейте, приятели. Аз съм Чип и живея заедно с моя стар приятел Еди. Ние сме мишки. Той е сив, а аз съм сив с бяло коремче. Казвам го за да придобиете някаква представа за това как изглеждаме. Едва ли бихте чели излиянията на някакви непознати мишки.

Прочети още →

Дървениците – съвременните изтънчени вампири

Дата: 14 Фев 2018

дървеници вампири

 

Чудите ли се защо дървениците сме толкова готини? Ние безспорно сме най-елегантните и неустоими насекоми. Мда, в нас има нещо драматично и дори романтично. Това е така, защото може да се каже, че сме вампирите в света на инсектите. Не ни виждате, не ни чувате, а ние забиваме зъби в плътта ви. Елегантно, нали?

Прочети още →

Хлебарките – любим деликатес или ужасяващо създание

Дата: 29 Яну 2018

хлебарки деликатес

 

Имате ли спомен за първия ви сблъсък с хлебарка? Какво е чувството, което ви обзема, когато само споменете тези насекоми?

 

 

За мен отговорът е твърде неприятен.

Прочети още →

За къде е този свят без хлебарките

Дата: 22 Яну 2018

хлебарките по света

 

Нина е новият член на нашето домакинство. Още първия ден я чух да казва: "Трябва да се организирам. Ще радвам да ми помагате, когато имам нужда. Този дом е пълен с всякакви книги, документи, дрехи, обувки и всичко, за което можеш да се сетиш.

Прочети още →

Три сестри хлебарки и техният суров живот

Дата: 12 Яну 2018

живот на хлебарките

 

Здравейте, приятели. Пиша това писмо не за да получа съчувствие, а за да добиете поне минимална представа за тежкия живот на нашия вид. Ние сме 3 сестри хлебарки. Аз съм Джули, по-малката ми сестра е Емили, а онзи дребосък ей там е Лулу. Ние сме жилищни хлебарки, обитаващи един луксозен мезонет в центъра. Битието ни обаче няма нищо общо с лукса. То по скоро може да бъде описано като незначително съществуване, граничещо с унижение за представители на нашия горд биологичен вид.

 

Прочети още →

Борбата с хлебарки от Пест Кеър

Дата: 08 Яну 2018

борба с хлебарки

 

Винаги ще препоръчваме да потърсите професионална фирма за какъвто и да е проблем. Същото е и за нашата сфера. Не е ли по-добре хора работещи нещо всеки божи ден, да решат проблемът, който се е появил. Така Вие няма да се чудите какво да правите, какви препарати да купите, колко е безопасно за Вас и всяаккви други въпроси.

Прочети още →

Хората мишки

Дата: 06 Яну 2018

 

Никой не ги обича – и все пак тези гризачи могат да налазят живота ни...

Мишки – никой не обича тези гризачи. И въпреки това -  те съществуват. Дали като малки животинки. Дали като образ на хора, които не харесваме. 
И все пак - за гризачите можем да разчитаме на фирми, които ще ни избавят от тях. На различни видове препарати. На специалисти, които ще ни дадат най-добрите съвети. Но мишките, с тяло на хора – с тях трябва да се справяме сами.

Прочети още →

Да викна ли фирма за хлебарки или сам да пръскам

Дата: 16 Апр 2017

пръскане за хлебарки

 

Много хора често се питат дали да се обадят на фирма за хлебарки или да опитат сами да се справят с проблема. В следващите редове ще опишем защо се стига до този въпрос и ще посочим някои съвети за какво да внимават при двата варианта.

Прочети още →

Колко пъти се пръска за хлебарки

Дата: 20 Мар 2017

Всеки ден се сблъскваме с клиенти, които се чудят колко пъти трябва да се пръска за хлебарки. Малцина са онези, които директно се доверяват на нашия отговор. А той е „обикновено се налагат две обработки срещу хлебарките“. Повечето клиенти обикновено питат защо два пъти, ама не може ли с един път и т.н. Като цяло, след нашите обяснения, клиентите се вслушват в нас.

Прочети още →

Разяснения за ДДД абонамент

Дата: 13 Фев 2017

Според наредбите в България всеки обект с обществено предназначение трябва да работи с ДДД фирма. Целта е да не се допуска развитие на вредители – хлебарки, бълхи, плъхове и мишки, мравки, мухи и т.н. В най-честия случай се планира ДДД абонамент. В следващите редове ще разгледаме особеностите на тези взаимоотношения.

Прочети още →
«1 2 3» Страница 1 от 3

Истории за вредители

История за две сиви мишки и тяхното ново семейство

22 Фев 2018
  Здравейте, приятели. Аз съм Чип и живея заедно с моя стар приятел Еди. Ние сме мишки. Той е сив, а аз съм сив с бяло коремче. Казвам го...

Дървениците – съвременните изтънчени вампири

14 Фев 2018
  Чудите ли се защо дървениците сме толкова готини? Ние безспорно сме най-елегантните и неустоими насекоми. Мда, в нас има нещо драматично...

Хлебарките – любим деликатес или ужасяващо създание

29 Яну 2018
  Имате ли спомен за първия ви сблъсък с хлебарка? Какво е чувството, което ви обзема, когато само споменете тези насекоми?   &...
Върни До Горе