Количка

0 артикула
  • Начало +
  • |
  • Оглед +
  • |
  • |
  • За нас +
  • |
  • Контакти +
  • |
Начало Истории за насекоми и гризачи

Истории за насекоми и гризачи

Патилата на две градски мишки извън града

мишки на полето

 

Здравейте, приятели. Ние сме мишките Чип и Еди, помните ли ни? Днес ще ви разкажем за кратката ни аудиенция при далечни роднини в провинцията.

Прочети още →

Как НЕ се решава проблем с нашествие на мишки

проблеми с мишки

 

Членовете на домакинството ми се увеличиха. Не не съм се оженил все още! Вкъщи има мишки. Не съм мислел, че ще го изрека така спокойно, но май в определен момент се предадох. А и не е толкова зле, колкото го представят останалите хора. Но нека ви разкажа за част от премеждията ми в борбата с мишките.

Прочети още →

Великите планове на един неосъществен цар на мравките

мравки царство

 

Здравейте, хора! Аз съм мравката-гений Тоби. Помните ме, нали? Че кой би ме забравил. Около мен винаги е интересно и реших да ви информирам как се развива мравешкия ми живот. Както знаете аз съм богоизбран сред всички мравки и един ден ще управлявам целия мравуняк. Но докато това стане и самозваната ни царица се разкара от трона ми, аз върша добрини за останалите мравки. И то безвъзмездно.

Прочети още →

Цар Плъх и неговото царство каналите

цар плъх

 

Аз съм царят на подземния свят,  управлявам поданиците си в най-тъмните кътчета на света без да подозирате за съществуването на редиците ни и познавам дебрите на града по-добре от всеки един от вас. И не, аз не съм мафиот с раиран костюм, а един голям сив каналджийски плъх или на галено Цар Плъх. Аз съм най-ловкия обитател на градската джунгла, така че ме слушайте внимателно – може да научите нещо.

Прочети още →

Кърлежи в двора – спасиха мъжката ни вечер

кърлежи в двора

 

Кърлежи в двора? Представяте ли си колко е гадно да ги имате? Не може да излезете спокойно, да оставите децата да играят на двора, жената писка. Кучето трябва да излезе на по-дълга разходка и шанса да се рови из градината му е отнет.

Прочети още →

Хлебарки в офиса – колежката се справи

хлебарки в офиса

 

Не е случайно, че е моя жена...

Хлебарки в офиса – няма как да не сте ги виждали. Гадни, противни, ужасни. Способни да провалят и най-хубавия ден! Мразя ги... Не искам да ги виждам. Но и не знам как да се справя с тях.

Прочети още →

Три сестри хлебарки срещу чумата на инсектите

хлебарки и доктори

 

Здравейте, приятели. Помните ли ни? Ние сме готината фамилия хлебарки – моя милост Джули и сестрите ми Емили и малката Лулу. Наскоро ви разказахме за нашия дом и бит, а сега ви пишем за да споделим за огромната трагедия, която ни сполетя.Лулу се разболя. Всъщност не просто се разболя, а започна да се разпада. Един ден както си щъкаше из вкъщи от телцето й се отчупи малка люспичка. Емили изпадна в паника и започна да уговаря Лулу да й завещае остатъците от снощната вечеря  на хазяите. Аз обаче запазих самообладание и реших да действаме рационално – да идем на доктор.

Прочети още →

Несправедливата съдба на една мравка-гений

мравки гении

 

Здравейте, приятели. Аз съм мравката Тоби. Предполагам, че не знаете много за нас - прелестните и митични създания. Сега ще ви изясня някои основни факти за вида ни за да разберете сериозността на драмата ми. Ние мравките живеем на колонии с най-близките си 200-300 хиляди роднини.

 

 
Прочети още →

Защо трябва да се радвате, че имате хлебарки у дома

хлебарки вкъщи

 

Здравейте, приятели! Помните ли ни? Ние сме трите сестри хлебарки – аз Джули и сестрите ми Емили и Лулу. Пиша ви това писмо заради зачестилите спекулации около нашия вид. Все по-често чувам разни незапознати хора да се изказват за хлебарките като за чума или напаст. Щели да ни замажат за пода и разни други нелицеприятни заплахи. Колко просташко! Защо така агресивно, бе хора? Да сте чули хлебарки да са нападнали човек?

Прочети още →

Хлебарка – не се превръщай в такава

хлебарка - не ставай таква

 


До моята свекърва...

Не се превръщай в хлебарка! Просто си страхотна жена! Вярвам в това, защото обичам сина ти. И ценя неговите качества. Голяма част от тях дължи на теб! Как мога да не те харесвам? Та ти не си възпитала вредител. Не си създала хлебарка. Създала си човек! Знам, че първите букети с цветя са били за теб. Първите отворени врати, за да минеш пред него.  Жаждата за пътешествия също идва от вашите пътувания. И  трапчинките, които толкова ме побъркват... Те са като твоите. Да, аз също не вярвах, че ще го призная..

Прочети още →
Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»

Истории за вредители

Патилата на две градски мишки извън града

15 Сеп 2018
  Здравейте, приятели. Ние сме мишките Чип и Еди, помните ли ни? Днес ще ви разкажем за кратката ни аудиенция при далечни роднини в провин...

Как НЕ се решава проблем с нашествие на мишки

30 Авг 2018
  Членовете на домакинството ми се увеличиха. Не не съм се оженил все още! Вкъщи има мишки. Не съм мислел, че ще го изрека така спокойно,...

Великите планове на един неосъществен цар на мравките

27 Юли 2018
  Здравейте, хора! Аз съм мравката-гений Тоби. Помните ме, нали? Че кой би ме забравил. Около мен винаги е интересно и реших да ви информи...