Всички статии

Защо трябва да се радвате, че имате хлебарки у дома

Защо трябва да се радвате, че имате хлебарки у дома

хлебарки у дома

 

Здравейте, приятели! Помните ли ни? Ние сме трите сестри хлебарки – аз Джули и сестрите ми Емили и Лулу. Пиша ви това писмо заради зачестилите спекулации около нашия вид. Все по-често чувам разни незапознати хора да се изказват за хлебарките като за чума или напаст. Щели да ни замажат за пода и разни други нелицеприятни заплахи. Колко просташко! Защо така агресивно, бе хора? Да сте чули хлебарки да са нападнали човек?

Всъщност, мили неблагодарни човеци, да имаш хлебарки у дома е благословия. Въпреки че съм крайно обидена, ще ви разясня някои неща.

Първо хлебарките сме мислещи същества за разлика от повечето от вашия вид. Не сме някакво безмозъчно стадо и си избираме домовете по много критерии. Например, противно на всеобщото мнение, харесваме уютни и чисти домове. Да, това е комплимент за всички, в чиито домове има други сладури от нашия вид. Е, под чисти не разбирайте чак маниакално излъскани подове и свеж аромат на току-що почистено. Това е леко отблъскващо.

Освен това уважаващи себе си гадинки като хлебарките не биха живели с всеки. Ние си избираме съквартирантите. Много са ни сладки разни човеци, които си мислят, че те решават къде ще живеем и постоянно ни гонят с метлата. Е като почнат да викат разни фирми за борба с хлебарки малко ни дразнят. Също избягваме домове с пискливи хора от женски пол. Малко преиграват. Все едно не са видели хлебарки, а слон в кухнята си. Като цяло обаче предпочитаме семейства. Винаги има избор от храна. В някои случаи избираме и домове на младежи, които са фенове на бирата. С такива човеци знаем, че няма да сгрешим. Хлебарките обожават домове с деца. Те са най-готините представители на вашия вид. Не пищят като ни видят – дори ни се радват. Хранят ни и ни возят в детските си камиончета.Някои обаче минават границата и ни затварят по разни буркани. Трябва да се внимава. Ние хлебарките сме и малко психолози. В повечето случаи можем да преценим до къде ще стигне едно дете и не припарваме ако има риск да се окаже малък агресор.

Ако много ни хареса някой дом, каним и събратята си там. И става голям купон. Разбрахте ли, правим ви реклама на домовете? Какво се оплаквате постоянно и се съветвате един друг как да се справите с нас. Един съвет от мен – с хлебарки оправия няма. Ако искат да живеят с вас, ще го направят, колкото и да бършете, търкате, гоните и викате разни фирми.

Ставам сантиментална, но ако сме у вас, значи сте ни заслужили. И когато забележите хлебарки в някой дом, знайте, че там живеят готини хора.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани