Всички статии

СПА почивката на 3 стресирани хлебарки

СПА почивката на 3 стресирани хлебарки

хлебарки атака

 

Здравейте, приятели! Ние сме трите сестрици хлебарки – аз Джули и двете по-малки Емили и Лулу. Както вече споделихме с вас, Лулу изкара хлебарската чума и въпреки че се възстанови, ние се чувствахме много стресирани. След дълго чудене как да отпуснем напрежението, решихме да отидем на СПА хотел.

Речено сторено. Избрахме си ние най-луксозния хотел в града и се запътихме натам. Нямахме резервация, но решихме, че заслужаваме президентския апартамент и се насочихме направо към него. Първата ни работа беше да си напълним джакузито и да се насладим на спокойствието. Голяма грешка – това джакузи беше създадено за някакви грубияни, чиито тела не са така деликатни като нашите. Едва се спасихме от удавяне, а като отидох да говоря с управителя се опитаха да потулят случая като ме убият с книгата за оплаквания.

 

УНИЩОЖАВАНЕ НА ХЛЕБАРКИ ОТ МОЛЕКУЛИТЕ

 

Въпреки негостоприемното отношение преценихме, че ще останем още малко, защото се чувствахме дори по-стресирани отколкото дойдохме. Може би един масаж щеше да ни се отрази облагородяващо. Легнахме ние на леглото за масаж и зачакахме масажистката в пълен покой. Жената дойде, но вместо релаксиращ масаж получихме някаква смесица между писъци, подскоци и налагане с метла. За масаж с речни камъни бях чула, но масажът с метла, придружен със странен танц и писклива песен, явно е някаква новост.

След „фюжън“ масажа отидохме на сауна. Беше чудесно докато 3-ма човеци с невиждани размери не влязоха и за малко да смачкат нежните ни телца. Май беше дошло време да сигнализирам в Комисията за защита на насекомите, че този хотел не отговаря на нито едно изискване и явно е непригоден за насекоми. Колкото и да не ми се искаше да бъда причината за затварянето на това подобие на СПА център, трябваше да призная, че тук няма нищо което да задържи вниманието на уважаващо себе си насекомо. Няма трохи под масите, няма остатъци от храна около кухнята, дори няма лепкави петна от разлят сок по пода. Единственото, което ми харесва, е че навсякъде са задраскани образите на косматите гушливи чудовища, наричани от хората за по-кратко котета и палета. Само заради липсата на тези „обичливи“ създания, отнемащи цялата любов на човеците към насекомите, реших да си замълча.

 

ПРЕПАРАТИ, КАПАНИ И КАПАНИ СРЕЩУ ХЛЕБАРКИ В MOLEKULITE.COM

 

След като се разбрахме да дадем последен шанс на СПА хотела, се отправихме към топлия минерален басейн. В него се бяха наблъскали една дузина човеци, но това не ни притесни и с един скок се озовахме в горещия извор на релакс. За жалост обаче попаднахме в полезрението на една представителка на човешкия вид от тези, които ни смятат за прокажени. Тази понаедряла леля се развика, избяга от басейна и отиде при управителя за да каже на всеослушание, че хотелът не заслужава 5 звезди, защото в СПА центъра имало хлебарки. Щяла да си тръгва и дори поиска обезщетение. Не, госпожо, ние си тръгваме, помислих си аз. Не ми е притрябвал хотел, в чиито басейн, има хора.

Така завърши нашата кратка СПА почивка, която за жалост ни донесе само още стресиращи моменти. Следващият път ще почиваме само на уютни места, където сме желани. Насочили сме се към туризма тип къщи за гости и личния контакт със собственика. Призовавам ви – ако желаете 3 прекрасни, малки и неизискващи много ресурси гости – ние сме идеални за вас. Чакаме предложения.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани