Начало Други вредители Защита от птици Шипове против птици за улуци

Шипове против птици за улуци

-50%
Цена: 2.05 лв.
Каталожна цена: 4.10 лв.
Отстъпка: 2.05 лв. (50.00%)
  • Код:
    308

Осигурете ефективна защита за вашите улуци и водосточни тръби с помощта на специални шипове против птици. Това е един от най-лесните начини да се отървете от всякакви гълъби, свраки, врабчета, гларуси и др. Шиповете пречат на птиците да кацат или гнездят върху улуците. Благодарение на тях ще предпазите имуществото си от повреда или зацапване с птичи изпражнения, кал, сламки и перушина. Също така ще предотвратите и евентуално запушване на улука и дъждовната вода ще може да се оттича безпроблемно. 

Обърнете внимание на отстъпките за повече бройки.

  • КУПИ НАД 10 БР С ОТСТЪПКА

    ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА ПО-ДОЛУ

  • Купете Шипове против птици за улуци или друг продукт от нашите текущи промоции за да получите 50% отстъпка.

В НАЛИЧНОСТ

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

 

- +

ОТСТЪПКИ СПОРЕД БРОЯ ШИПОВЕ

 

Брой шипове

За 1 брой шип

10-49 бр. (5-25м)

3,69 лв

над 50 бр. (над 25 м)

3,28 лв

 

 

Какво представляват защитните шипове срещу птици КО_2R

Устройството има здрава основа от UV устойчив поликарбонат и стърчащи шипове, изработени от галванизирана стомана с много високо качество. Освен това материалът разполага с гаранция от цели 12 години. 

Ширина на основата: 2 см.

Защитена от шиповете ширина: 13 см.

Дължина на основата: 50 см.

Диаметър на шиповете: 1.3 мм.

Дължина на шиповете: 11.5 см.

Брой шипове против птици: 20 бр.

 

Монтаж

Можете да закрепите шиповете върху улука с помощта на метални скоби или специален крепежен силикон. Не се изискват никакви специални умения или професионална помощ, освен в случаите, когато улуците ви се намират на високи или много трудно достъпни места. В такъв случай ви съветваме да не рискувате, а да се обърнете към специалист. 

Шиповете са ефективен, лесен и хуманен начин да се отървете от птиците. Те не вредят на здравето им, нито съдържат някакъв вид отрова – просто правят местата около дома ви неатрактивни за гнездене. 

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани