Начало Други вредители Препарати за змии Репелент за змии Релийф 600 гр

Репелент за змии Релийф 600 гр

-50%
Цена: 10.40 лв.
Каталожна цена: 20.80 лв.
Отстъпка: 10.40 лв. (50.00%)
  • Оценка:
  • Код:
    184

RELIEF 600 е гранулиран препарат, който се използва за отблъскване на змии, гущери и други влечуги. Той има много силно действие и осигурява отлична защита за вашия дом и тревни площи. Гранулите на RELIEF 600 са обилно напоени с етерични масла, които излъчват силен аромат. Той е неприятен за влечугите и ги отблъсква далеч от територията, която сте решили да предпазите.

Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

Освен, че е много ефективен, този препарат е и най-хуманният метод да се отървете от змиите, без да ги наранявате по какъвто и да било начин. Той е безопасен не само за влечугите, но и за другите животни в района. RELIEF 600 не вреди по никакъв начин на околната среда. 

 

Инструкции за ползване

 

Наръсете тънък слой от гранулите по местата, където мислите, че се крият змиите. Това са предимно обрасли части от градината, струпани купчини дърва или камъни, саксии и др. Поръсете отново след две седмици, както и след проливни дъждове, защото обилната влага намалява ефекта на гранулите. 

 

Разфасовка: Флакон с вместимост 600 гр.

 

Разходна норма: Една опаковка е достатъчна за поръсването на ивица с дължина около 100 м.

 

Инструкции за безопасност

 

Никога не яжте, не пийте и не пушете цигари по време на поставянето на препарата. Ако гранулите влязат в пряк контакт с кожата ви, незабавно изплактнете обилно с вода и сапун. Съхранявайте опаковката на препарата на сухо и проветриво място. Дръжте далеч от обсега на деца и домашни любимци.  

 

от GDPR 18-05-2018, 16 Апр 2017

Гони змиите, но е играчка ръсенето из двора. Затова слагам само когато идват децата с внуците. Поздрави, Д-р Петров

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани