Начало Други вредители Репеленти за кучета и котки SCOOT - Репелент за птици, кучета и котки 150 гр

SCOOT - Репелент за птици, кучета и котки 150 гр

Цена: 18.60 лв.
  • Код:
    264

С този репелент ще изгоните нежеланите птици, кучета и котки. Препаратът представлява водоомокрящ се прах и е абсолютно безопасен за деца, домашни любимци, растения и околна среда. Препаратът е в състав 88 % алуминиев амониев сулфат - слабо доловим от нас хората, но с изключително влияние върху обонянието на птиците, кучетата и котките. Опаковката е от 0,150 кг.

Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

SCOOT представлява препарат, който има отблъскващ ефект при животни от типа на кучета, котки и птици. Той съдържа активно вещество, което е много слабо доловимо за човешкия нос, но за сметка на това е силно дразнещо и неприятно за животните, чието обоняние е в пъти по-силно от нашето. Препаратът не представлява опасност за здравето на хората, животните и растенията. Той не вреди по никакъв начин на околната среда.

 

Инструкции за употреба:

 

SCOOT представлява прахообразно вещество, което съдържа 88% амониев сулфат додекахидрат. За да приложите препарата, трябва да разтворите 150 гр от него в 2 литра гореща вода. Разбъркайте хубаво разтвора и го оставете да се охлади. След това долейте още 28 литра студена вода. С така получената 30 литрова смес можете да обработите около 100 м2 площ.

 

За да държите кучетата, котките и птиците далеч от имота си, поставете разтвора в пръскачка и напръскайте обилно всички покриви, прозоречни первази, тераси, веранди, вратите и стените на къщата, както и дворните площи и оградите.

 

Ако в района, който се опитвате да предпазите, има налични животински или птичи изпражнения, първо ги премахнете и измийте хубаво с вода. Не се препоръчва употребата на почистващи препарати с високо киселинно съдържание, защото те могат да отслабят ефекта на SCOOT. След като почистите добре екскрементите изчакайте мястото да изсъхне и напръскайте с разтворения във вода препарат за отблъскване на кучета и котки.

 

15 дни по-късно или след обилни дъждове, трябва да повторите обработката. След това е хубаво да извършвате ново третиране всеки месец, докато се отървете веднъж завинаги от нежеланите животни в района ви.

 

Инструкции за съхранение:

 

Винаги дръжте препарата в оригиналната му опаковка. SCOOT трябва да се съхранява на тъмни и хладни места.

 

Инструкции за безопасност:

 

Винаги четете и спазвайте стриктно инструкциите, написани на опаковката на препарата. Избягвайте контакт с кожата и очите. Дръжте далеч от достъпа на деца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters
 

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани