Количка

0 артикула
Начало Групи препарати Репеленти Нокаут за комари книжки

Нокаут за комари книжки

Цена: 4.40 лв.
 • Код:
  288

Елиминирайте комарите бързо и безотказно с помощта на един от най-ефективните и удобни за използване биоциди - НОКАУТ. Той представлява имрегнирани с инсектицид листчета хартия, които са готови за ползване и с тях се работи изключително лесно.

Марка:
Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

Просто следвайте следните инструкции за употреба:

 1. Затворете всички прозорци и врати в помещението, което искате да обработите;
 2. Вземете едно от листчетата в кутията и го сгънете на две през средата;
 3. Сложете го върху някаква незапалима повърхност, например стъклена или метална плоча и др.;
 4. Поставете въпросната плоча в средата на стаята;
 5. Запалете единия край на листчето Нокаут и веднага след това го угасете, така че то да почне да тлее, отделяйки дим;
 6. Излезте от стаята и изчакайте да отминат 15 минути. Това време е напълно достатъчно за инсектицида да подейства и да изтреби всички комари до крак;
 7. Преди да влезете отново в помещението проветрете го хубаво, като отворите всички врати и прозорци.

 

Препоръчителна доза:

Един лист с размери 8 х 6,25 см е напълно достатъчен за обработката на помещение с обем от 20-25 м3 (това са приблизително 10 м2). Не използвайте повече от 2 листа на стая в рамките на един и същи ден.

 

Инструкции за безопасност:

Преди да пристъпите към използване на продукта, изведете от помещението хората и домашните любимци. Покрийте добре аквариумите, терариумите и клетките за жиеотни. Нокаут е силно токсичен за водните организми. Не оставяйте храни, напитки, прибори и чинии на открито.

Спазвайте стриктно инструкциите за употреба, описани на опаковката. След като приключите с обработката на помещението внимателно измийте ръцете си с топла вода и сапун.  Не вдишвайте дима, който отделят запалените листове Нокаут за комари. Съхранявайте инсектицида далеч от малки деца и домашни любимци.

Възможно е продуктът да предизвика алергични реакции. При поява на кожни раздразнения, дихателни проблеми или друг тип симптоми, потърсете лекарска помощ.

Пепелта, която остава след изгарянето, както и празната опаковка от инсектицида, могат да се изхвърлят в обикновени контейнери за битови отпадъци.

 

Състав:

Продуктът съдържа следните активни съставки:

 • Трансфлутрин - 0,44 g/100 g;
 • екстракт от далматинска хризантема (Chrysanthemum cinerariaefolium), извлечен с помощта на свръхкритичен въглероден диоксид - 0,265 g/100 g.
 • линалилацетат;
 • линалоол.

 

Опаковка:

Една кутия Нокаут за комари съдържа три книжки, всяка от тях с по 12 листчета.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес.

 

 • Доставка до офис на Спиди - 5,50 лв;

 

 • Доставка до адрес в страната със Спиди - от 7,60 лв в зависимост от кг;

 

 • Доставка до офис на Еконт - 6,90 лв;

 

 • Доставка до адрес с Еконт - от 8,90 лв в зависимост от кг;

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 10,00 лв.