Количка

0 артикула
  • Начало +
  • |
  • Оглед +
  • |
  • |
  • За нас +
  • |
  • Контакти +
  • |
Начало Истории за насекоми и гризачи

Истории за насекоми и гризачи

Цар Плъх и неговото царство каналите

цар плъх

 

Аз съм царят на подземния свят,  управлявам поданиците си в най-тъмните кътчета на света без да подозирате за съществуването на редиците ни и познавам дебрите на града по-добре от всеки един от вас. И не, аз не съм мафиот с раиран костюм, а един голям сив каналджийски плъх или на галено Цар Плъх. Аз съм най-ловкия обитател на градската джунгла, така че ме слушайте внимателно – може да научите нещо.

Прочети още →

Кърлежи в двора – спасиха мъжката ни вечер

кърлежи в двора

 

Кърлежи в двора? Представяте ли си колко е гадно да ги имате? Не може да излезете спокойно, да оставите децата да играят на двора, жената писка. Кучето трябва да излезе на по-дълга разходка и шанса да се рови из градината му е отнет.

Прочети още →

Хлебарки в офиса – колежката се справи

хлебарки в офиса

 

Не е случайно, че е моя жена...

Хлебарки в офиса – няма как да не сте ги виждали. Гадни, противни, ужасни. Способни да провалят и най-хубавия ден! Мразя ги... Не искам да ги виждам. Но и не знам как да се справя с тях.

Прочети още →

Три сестри хлебарки срещу чумата на инсектите

хлебарки и доктори

 

Здравейте, приятели. Помните ли ни? Ние сме готината фамилия хлебарки – моя милост Джули и сестрите ми Емили и малката Лулу. Наскоро ви разказахме за нашия дом и бит, а сега ви пишем за да споделим за огромната трагедия, която ни сполетя.Лулу се разболя. Всъщност не просто се разболя, а започна да се разпада. Един ден както си щъкаше из вкъщи от телцето й се отчупи малка люспичка. Емили изпадна в паника и започна да уговаря Лулу да й завещае остатъците от снощната вечеря  на хазяите. Аз обаче запазих самообладание и реших да действаме рационално – да идем на доктор.

Прочети още →

Несправедливата съдба на една мравка-гений

мравки гении

 

Здравейте, приятели. Аз съм мравката Тоби. Предполагам, че не знаете много за нас - прелестните и митични създания. Сега ще ви изясня някои основни факти за вида ни за да разберете сериозността на драмата ми. Ние мравките живеем на колонии с най-близките си 200-300 хиляди роднини.

 

 
Прочети още →

Защо трябва да се радвате, че имате хлебарки у дома

хлебарки вкъщи

 

Здравейте, приятели! Помните ли ни? Ние сме трите сестри хлебарки – аз Джули и сестрите ми Емили и Лулу. Пиша ви това писмо заради зачестилите спекулации около нашия вид. Все по-често чувам разни незапознати хора да се изказват за хлебарките като за чума или напаст. Щели да ни замажат за пода и разни други нелицеприятни заплахи. Колко просташко! Защо така агресивно, бе хора? Да сте чули хлебарки да са нападнали човек?

Прочети още →

Хлебарка – не се превръщай в такава

хлебарка - не ставай таква

 


До моята свекърва...

Не се превръщай в хлебарка! Просто си страхотна жена! Вярвам в това, защото обичам сина ти. И ценя неговите качества. Голяма част от тях дължи на теб! Как мога да не те харесвам? Та ти не си възпитала вредител. Не си създала хлебарка. Създала си човек! Знам, че първите букети с цветя са били за теб. Първите отворени врати, за да минеш пред него.  Жаждата за пътешествия също идва от вашите пътувания. И  трапчинките, които толкова ме побъркват... Те са като твоите. Да, аз също не вярвах, че ще го призная..

Прочети още →

Мишки – не са виновни, че са родени такива

мишки и хора

 

Мишки – едни от най-противните и вредни гризачи на този свят. Мишките – онези, които могат да те накарат да се потрисаш от гнус. Онези, които пренасят различни телесни болести...
Онези, които могат да те изгонят от собствения ти дом.
Или да ти докарат сърцебиене...

Прочети още →

Фобия от хлебарки, защо напуснах работа

хлебарки в хранителен магазин

 

Точно преди да ме уволнят...

 

 

Хлебарки! Гадост. Гнус. Отврат! Ужас! А представяте ли си, когато гадните хлебарки се появят на работното ви място? И работите не къде да е, а в магазин за хранителни стоки...

 

Прочети още →

Откъде се взе тази мишка

мишка в стаята през нощта

 

Не бях виждала мишка. Ако не броим картинките и детските филмчета. И бях безкрайно доволна от този факт. Но както са казали хората – няма пълно щастие на тази земя.

Прочети още →
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Истории за вредители

Цар Плъх и неговото царство каналите

29 Юни 2018
  Аз съм царят на подземния свят,  управлявам поданиците си в най-тъмните кътчета на света без да подозирате за съществуването на ред...

Кърлежи в двора – спасиха мъжката ни вечер

22 Юни 2018
  Кърлежи в двора? Представяте ли си колко е гадно да ги имате? Не може да излезете спокойно, да оставите децата да играят на двора, женат...

Хлебарки в офиса – колежката се справи

08 Юни 2018
  Не е случайно, че е моя жена... Хлебарки в офиса – няма как да не сте ги виждали. Гадни, противни, ужасни. Способни да провалят и най...