Регистрация     0700 20 025 | 087 999 29 80 | info@pest.bg | гр. София, бул. "Сливница" 2
 

Истории за насекоми и гризачи

Три сестри хлебарки и техният суров живот

живот на хлебарките

 

Здравейте, приятели. Пиша това писмо не за да получа съчувствие, а за да добиете поне минимална представа за тежкия живот на нашия вид. Ние сме 3 сестри хлебарки. Аз съм Джули, по-малката ми сестра е Емили, а онзи дребосък ей там е Лулу. Ние сме жилищни хлебарки, обитаващи един луксозен мезонет в центъра. Битието ни обаче няма нищо общо с лукса. То по скоро може да бъде описано като незначително съществуване, граничещо с унижение за представители на нашия горд биологичен вид.

 

Прочети още →

Борбата с хлебарки от Пест Кеър

борба с хлебарки

 

Винаги ще препоръчваме да потърсите професионална фирма за какъвто и да е проблем. Същото е и за нашата сфера. Не е ли по-добре хора работещи нещо всеки божи ден, да решат проблемът, който се е появил. Така Вие няма да се чудите какво да правите, какви препарати да купите, колко е безопасно за Вас и всяаккви други въпроси.

Прочети още →

Хората мишки

 

Никой не ги обича – и все пак тези гризачи могат да налазят живота ни...

Мишки – никой не обича тези гризачи. И въпреки това -  те съществуват. Дали като малки животинки. Дали като образ на хора, които не харесваме. 
И все пак - за гризачите можем да разчитаме на фирми, които ще ни избавят от тях. На различни видове препарати. На специалисти, които ще ни дадат най-добрите съвети. Но мишките, с тяло на хора – с тях трябва да се справяме сами.

Прочети още →

Да викна ли фирма за хлебарки или сам да пръскам

пръскане за хлебарки

 

Много хора често се питат дали да се обадят на фирма за хлебарки или да опитат сами да се справят с проблема. В следващите редове ще опишем защо се стига до този въпрос и ще посочим някои съвети за какво да внимават при двата варианта.

Прочети още →

Колко пъти се пръска за хлебарки

Всеки ден се сблъскваме с клиенти, които се чудят колко пъти трябва да се пръска за хлебарки. Малцина са онези, които директно се доверяват на нашия отговор. А той е „обикновено се налагат две обработки срещу хлебарките“. Повечето клиенти обикновено питат защо два пъти, ама не може ли с един път и т.н. Като цяло, след нашите обяснения, клиентите се вслушват в нас.

Прочети още →

Разяснения за ДДД абонамент

Според наредбите в България всеки обект с обществено предназначение трябва да работи с ДДД фирма. Целта е да не се допуска развитие на вредители – хлебарки, бълхи, плъхове и мишки, мравки, мухи и т.н. В най-честия случай се планира ДДД абонамент. В следващите редове ще разгледаме особеностите на тези взаимоотношения.

Прочети още →

Мравки в апартамента

Мравките са обичаен проблем през пролетта и лятото. Едва ли има къща, която да не се е сблъсквала с такъв проблем. Много хора обаче са искренно изненадани, ако се появят мравки в апаратмента им. Още по-голямо е учудването, ако се появят мравки на 5-ия или дори 15-ия етаж. Всъщност няма нищо страшно – мравките се премахват еднакво лесно, независимо дали са в къща или в апартамент.

Прочети още →

Каква е гаранцията за унищожаване на хлебарки

Въпросът за гаранцията при борбата с хлебарки е поставян от не един и двама клиента. И това е нормално. Всеки иска да има някаква гаранция, когато поръчва някаква услуга и плаща за нея. В сферата на унищожаването на хлебарки (и всякакви други битови вредители) дори е много щекотлив.

Прочети още →

Какви капани за мишки

Мишките могат да бъдат сериозен проблем и са осезаем риск за всякакви обекти. При хроничен проблем с мишки – например имате къща или склад близо до полето – се препоръчва един вариант. Става дума за изграждането на дератизационна бариера с контролни точки.

 

Какво да се прави обаче, когато инцидентно влезе мишка. Реално това е възможно навсякъде и по всяко време на годината. Истината е че няма как да предвидите как, защо и кога ще видите мишка в дома си, в магазина или офиса например.

Прочети още →

Гнездо на оси

През лятото осите са сред основните проблеми, с които се сблъскват ДДД специалистите. Гнезда на оси могат да се забележат на най-различни места. С появата на първите слънчеви дни през май месец, осите лека – полека започват да се активизират.

Прочети още →
«1 2 3» Страница 1 от 3

Истории за вредители

Три сестри хлебарки и техният суров живот

12 Яну 2018
  Здравейте, приятели. Пиша това писмо не за да получа съчувствие, а за да добиете поне минимална представа за тежкия живот на нашия вид....

Борбата с хлебарки от Пест Кеър

08 Яну 2018
  Винаги ще препоръчваме да потърсите професионална фирма за какъвто и да е проблем. Същото е и за нашата сфера. Не е ли по-добре хора раб...

Хората мишки

06 Яну 2018
  Никой не ги обича – и все пак тези гризачи могат да налазят живота ни... Мишки – никой не обича тези гризачи. И въпреки това -  ...
Върни До Горе