Начало Други вредители Защита от къртици КАРБИД срещу къртици 500 гр гранули

КАРБИД срещу къртици 500 гр гранули

Цена: 7.40 лв.
  • Код:
    346

Карбид гранули е ефикасно средство за прогонване на подземни гризачи - полевки, къртици, сляпо куче. Гранулите отделят дим при контакт с влага. Той се разпростира в тунелите на къртиците. Употребата е лесна и не изисква специални умения и инструменти.

Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв
Марка:

Предназначение:

БРОС Карбид е предназначен да контролира популацията на къртици и сляпо куче в двора, градината, по летища, хидротехнически и спортни съоръжения, тревни площи, лехи, места за почивка и отдих, оранжерии.

Как да използвате Брос Карбид:

* Намерете използваните от къртици или сляпо куче подземни тунели.

* Разкрийте къртичината и сложете 10 - 15 г от препарата (приблизително 1-2 пълни супени лъжици) във всеки от коридорите.

За да задействате веднага химичната реакция и изгоните по-бързо къртиците, леко намокрете с вода пръстта преди да поставите карбида. Внимателно прикрийте отвора с плочка, дъсчица или каквото намерите и уплътнете със земя, така, че да не развалите тунела и да не запушите отворите му в двете посоки. Идеята е образувалите се в следствие на химичната реакция между карбида и водата газове да не излетят навън, а да се разпространят безпрепятствено в тунелите, за да прогонят намиращите се там къртици, полевки или съответно слепите кучета. Това ще улесни и последващото зареждане с препарата.

За постигане на максимално бърз ефект трябва да залагате нови дози Брос Карбид всеки ден, до постигане на желания резултат - обикновено това става за няколко дни. За да предотвратите завръщането на подземните вредители в имота Ви, трябва след изгонването им, да продължите да залагате от препарата в техните тунели, но вече през 4-5 дена. 

 

Наименования на активното вещество: метил нонил кетон 1,05 г/100 г (1,05%).
Съдържа: калциев карбид

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.