Количка

0 артикула
 • Начало +
 • |
 • Оглед +
 • |
 • |
 • За нас +
 • |
 • Контакти +
 • |
Вижте всички истории

Кои капани и препарати за хлебарки са по-ефикасни

Хлебарките са навсякъде и хора от цялата страна са принудени да си търсят подходящо решение на проблема. Някои ползват услугите на специализирана ДДД фирма. Други обаче предпочитат да се справят сами и си купуват препарати и капани за хлебарки. Какво да се купи и кое е по-правилно и ефективно?

 

На пазара ще намерите буквално стотици препарати и капани за хлебарки. Многообразието предлагано от различните търговци е толкова голямо, че е нормално да се учудите какво да си купите. Факторът цена със сигурност не е определящ, защото всички са със сходни цени – няма голяма разлика между различните препарати и капани.

 

Всъщност разлика в цените има между различните опаковки – има препарати в малки разфасовки и големи – например от половин или един литър. Тук ще засегнем един от моментите, които трябва да съобразите, когато си купувате препарат за хлебарки. На първо време е нужно да помислите колко препарат е нужен за решаването на проблема. Разбира се, ако не можете да го направите, попитайте в магазина, към който сте се насочили.

 

Как все пак да се ориентирате?

 

Ако имате хлебарки в апартамента, се нуждаете от 1 до 5 малки опаковки – зависи от големината на апартамента и точно кой препарат си купувате. Ако обаче искате да обработите няколко апартамента със съседите или пък имате голям офис, тогава може да Ви трябват 10 и повече малки опаковки с отрова за хлебарки. Понякога обаче вместо да се купят 10 малки шишенца е по-изгодно да се купи едно голямо от 1 литър. Затова отново би трябвало да Ви посъветват в магазина.

Препаратът, който ние в Пест Кеър Магазин препоръчваме най-често е Айкън за хлебарки и дървеници. Той има разфасовка от 20 мл и 250 мл. Някои клиенти се нуждаят от 1, други от 3-4 шишенца. Ако някой се нуждае от 6-7 шишенца, ние директно му препоръчваме да си поръча от голямата опаковка.

 

Какво друго трябва да премислите при купуването на препарат за хлебарки?

 

Ще можете ли да пръскате? Тогава вече споменахме по-горе, че препоръчваме препарата Айкън. Обаче пръскането може да е невъзможно – например, хлебарките са в някакви уреди – микровълнова, рутер, приеминка на кабелната, пералнята, хладилника и т.нат. Тогава се нуждаете от гел за хлебарки. С него лесно ще поставите малки капки гел по уредите и хлебарките ще се тровят от него.

 

В Пест Кеър Магазин препоръчваме гел за хлебарки на Байер. Нашите дезинфектори го използват ежедневно в работата си.

Има други случаи, когато пак не може да се пръска или само с пръскане не се постига желания ефект. Тогава можете да изберете капан за хлебарки. На пазара има всевъзможни капани, кубчета, къщички и прочие от всякакви производители.

 

Капаните за хлебарки, които ние използваме и препоръчваме са производство на американската компания Catchmaster. Тя е сред лидерите в този бранш. В самите капани има ванилия и меласа, които неустоимо привличат вътре хлебарките Там те залепват за лепилото, което е абсолютно нетоксично и неотровно.

В статията препъчваме препарати и капани за хлебарки, които предлагаме в нашият магазин. А там ги предлагаме, защото нашите дезинфектори ги използват в своята работа и определно ги познаваме, като продукти.

 

Освен това в Пест Кеър Магазин всички служители разбират от борба с хлебарки и други вредители. Това не е магазин, в който се продават всякакви стоки и продавачите всъщност разбират от... нищо. Не, Пест Кеър Магазин е специализиран магазин за унищожаване на всякави вредители и всеки от екипа наистина ще може да Ви консултира.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари

Истории за вредители

Патилата на две градски мишки извън града

15 Сеп 2018
  Здравейте, приятели. Ние сме мишките Чип и Еди, помните ли ни? Днес ще ви разкажем за кратката ни аудиенция при далечни роднини в провин...

Как НЕ се решава проблем с нашествие на мишки

30 Авг 2018
  Членовете на домакинството ми се увеличиха. Не не съм се оженил все още! Вкъщи има мишки. Не съм мислел, че ще го изрека така спокойно,...

Великите планове на един неосъществен цар на мравките

27 Юли 2018
  Здравейте, хора! Аз съм мравката-гений Тоби. Помните ме, нали? Че кой би ме забравил. Около мен винаги е интересно и реших да ви информи...