Всички статии

Кои капани и препарати за хлебарки са по-ефикасни

Кои капани и препарати за хлебарки са по-ефикасни

Хлебарките са навсякъде и хора от цялата страна са принудени да си търсят подходящо решение на проблема. Някои ползват услугите на специализирана ДДД фирма. Други обаче предпочитат да се справят сами и си купуват препарати и капани за хлебарки. Какво да се купи и кое е по-правилно и ефективно?

 

На пазара ще намерите буквално стотици препарати и капани за хлебарки. Многообразието предлагано от различните търговци е толкова голямо, че е нормално да се учудите какво да си купите. Факторът цена със сигурност не е определящ, защото всички са със сходни цени – няма голяма разлика между различните препарати и капани.

 

Всъщност разлика в цените има между различните опаковки – има препарати в малки разфасовки и големи – например от половин или един литър. Тук ще засегнем един от моментите, които трябва да съобразите, когато си купувате препарат за хлебарки. На първо време е нужно да помислите колко препарат е нужен за решаването на проблема. Разбира се, ако не можете да го направите, попитайте в магазина, към който сте се насочили.

 

Как все пак да се ориентирате?

 

Ако имате хлебарки в апартамента, се нуждаете от 1 до 5 малки опаковки – зависи от големината на апартамента и точно кой препарат си купувате. Ако обаче искате да обработите няколко апартамента със съседите или пък имате голям офис, тогава може да Ви трябват 10 и повече малки опаковки с отрова за хлебарки. Понякога обаче вместо да се купят 10 малки шишенца е по-изгодно да се купи едно голямо от 1 литър. Затова отново би трябвало да Ви посъветват в магазина.

Препаратът, който ние в Молекулите препоръчваме най-често е Айкън за хлебарки и дървеници. Той има разфасовка от 20 мл и 250 мл. Някои клиенти се нуждаят от 1, други от 3-4 шишенца. Ако някой се нуждае от 6-7 шишенца, ние директно му препоръчваме да си поръча от голямата опаковка.

 

Какво друго трябва да премислите при купуването на препарат за хлебарки?

 

Ще можете ли да пръскате? Тогава вече споменахме по-горе, че препоръчваме препарата Айкън. Обаче пръскането може да е невъзможно – например, хлебарките са в някакви уреди – микровълнова, рутер, приеминка на кабелната, пералнята, хладилника и т.нат. Тогава се нуждаете от гел за хлебарки. С него лесно ще поставите малки капки гел по уредите и хлебарките ще се тровят от него.

 

В Молекулите препоръчваме гел за хлебарки на Байер. Нашите дезинфектори го използват ежедневно в работата си.

Има други случаи, когато пак не може да се пръска или само с пръскане не се постига желания ефект. Тогава можете да изберете капан за хлебарки. На пазара има всевъзможни капани, кубчета, къщички и прочие от всякакви производители.

 

Капаните за хлебарки, които ние използваме и препоръчваме са производство на американската компания Catchmaster. Тя е сред лидерите в този бранш. В самите капани има ванилия и меласа, които неустоимо привличат вътре хлебарките Там те залепват за лепилото, което е абсолютно нетоксично и неотровно.

В статията препъчваме препарати и капани за хлебарки, които предлагаме в нашият магазин. А там ги предлагаме, защото нашите дезинфектори ги използват в своята работа и определно ги познаваме, като продукти.

 

Освен това в Молекулите Магазин всички служители разбират от борба с хлебарки и други вредители. Това не е магазин, в който се продават всякакви стоки и продавачите всъщност разбират от... нищо. Не, Молекулите Магазин е специализиран магазин за унищожаване на всякави вредители и всеки от екипа наистина ще може да Ви консултира.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани