Начало Други вредители Отрова за гризачи Механичен капан за убиване на плъхове

Механичен капан за убиване на плъхове

Цена: 7.40 лв.
 • Код:
  237

Без съмнение убиващите капани за плъхове са сред най-старите и изпитани средства за борба с тези гризачи. В случай, че искате да се справите по-бързо с появилите се плъхове (дори и един брой), препоръчваме да използвате и капани. Отровите за плъхове действат бавно и може да минат дни, докато гризачите умрат.

 

Поставяйки капан за убиване на плъхове, ще опитате да хваненете плъхът още същия ден или вечер. Можете да комбинирате с капан за плъхове с лепило, но тогава рискувате плъхът да се отскубне.

 

 

В НАЛИЧНОСТ

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

 

- +

Капан за убиване на плъхове - основни предимства

 

 • лесен за употреба - няма да имате проблем със залагането на капана;

 

 • кошничката за примамка дава избор от различни твърди примамки или течна, например фъстъчено масло;

 

 • сигурен - щом дебелата стомана удари плъхът по тила, с него е свършено;

 

 • здрав капан от ABS пластама и галванизирана стомана за дългогодишна и многократна употреба - след улавяне на гризач, почистете, дезинфекцирайте и приберете. При нужда в бъдеще го използвайте отново;

 

 • на практика можете да използвате този капан за плъхове навсякъде - у дома в стаята, в банята, в мазето, в гаража, в офиса, в склада, в хотела, в магазина, в ресторанта...

 

 • настройка само с един клик;

 

 • вертикалната стомана на практика изминава само половината разстояние до гризача в сравнение със старомодните капани - така плъхът има много по-малко време да отскочи и на практика веднъж активира ли движението на капана, после няма спасение;

 

 • евтин начин да се справите с наболял проблем с плъхове;

 

Важни препоръки:

 

1. Използвайте ръкавици - така плъховете няма да усещат миризмата и на практика по-лесно се доверят, че това не е опасност!

 

2. Заложете няколко точки - поне три, не разчитайте само на една точка и да уцелите пътят на гризача. Затова можете да погледнете и поръчате Комплект от 4 (четири) убиващи капана с 20% отстъпка.

 

Размери: 9,8 см х 4,7 см х 5,6 см

 

При нужда комбинирайте с отрова за плъхове и/или с капани срещу плъхове с лепило.

 

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.