Начало Летящи инсекти Препарати за мухи Капан за мухи със стръв FLY TRAP

Капан за мухи със стръв FLY TRAP

-50%
Цена: 10.95 лв.
Каталожна цена: 21.90 лв.
Отстъпка: 10.95 лв. (50.00%)
 • Код:
  340
 •   Използва естествена стръв  - без токсични химикали

 

 •   Доставя се в комплект със специално приготвена стръв, която е неустоима за летящите насекоми.

 

 •   Проектиран за окачване на дървета, огради или стълбове,  може също така да бъде поставен и на земята.

 

 •   Не улавя пчелите: специална съставка на стръвта отблъсква пчелите и не им позволява да влизат в капана.
Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

УБИВАЙТЕ МУХИ С ПРИРОДЕН КОНТРОЛ

 • Fly Trap използва естествена стръв - без токсични химикали.

 • За използване навсякъде на открито - градини,  дворове, детски площадки, тераси, пекарни и площадки за отпадъци и рециклиране.

 • Доставя се в комплект с порция специално приготвена стръв, която е неустоима за всички вредни летящи насекоми.

 • Стръвта се смесва с вода в капана и привлича мухи в него, където те се давят във водата.

 • Проектиран е за окачване от дървета, огради или стълбове (включена телена кука), също така може да бъде поставен на земята.

 • Не улавя пчелите: специална съставка на стръвта отблъсква пчелите и не им позволява да влизат в капана ( спазване на принципите на „защита на видовете“ ).

 • НАТУРАЛНА Стръв за подмяна се предлага в опаковки от 2 бр.

Естественият атрактант привлича ефективно мухите Тази природосъобразна мухоловка, с естествена стръв привлича мухи, но отблъсква пчелите, за да се съобрази с принципите на защита на видовете. Стръвта е нетоксична: тя привлича само мухи и те се убиват чрез удавяне във водата в капана. Зоните на открито могат да бъдат освободени от досадни мухи, без да причиняват вреда на важни полезни насекоми. Улавяйте мухи и изчистете вашите открити пространства като градини, тераси, беседки и балкони.

Прости инструкции:

 • Отворете пакета с НАТУРАЛНА КОНТРОЛ и го насочете в капана. Налейте вода в капана до маркираното ниво и разбъркайте старателно. Стръвта произвежда атракция за 70% от обикновените видове мухи.

 • Поставете капана на безопасно, спокойно и слънчево място на около 5 до 10 метра от зоната, която искате да защитите .

 

Поставете го на земята или го окачете на дърво, като използвате предоставената телена закачалка. Докато капана се запълва, добавете вода, за да защитете мъртвите мухи. Когато капанът е пълен или поне на всеки 3 седмици го изпразнете, измийте го и заменете стръвта. Ако процентът на улов изглежда лош, преместете капана на друго място. За най-добри резултати обградете къщата с множество капани, разположени на 3 до 10 метра от сградата.

Fly капана ефективно защитава откритите площи. 

Да бъдеш на открито е особено релаксиращо през лятото. Независимо дали правите барбекю в градината или се храните, мухите могат да бъдат страшна неприятност и освен това са много нехигиенични. SWISSINNO Fly Trap ги улавя и убива ефективно. Когато в капана се натрупва голямо количество мухи, уверете се, че поддържате нивото на водата достатъчно високо, за да гарантирате, че всички мухи са удавени. Когато капана е пълен, изпразнете го, измийте го, заменете стръвта и добавете прясна вода.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани