Начало Комплекти срещу вредители Отровa за мишки Супер ефективен швейцарски капан за мишки

Супер ефективен швейцарски капан за мишки

-50%
Цена: 6.30 лв.
Каталожна цена: 12.60 лв.
Отстъпка: 6.30 лв. (50.00%)
  • Код:
    297

Много лесен и удобен за употреба капан за мишки. Той е така разработен, че не ви се налага да виждате или да влизате в пряк контакт с умрелите в него гризачи. Много подходящ за хора, които са гнусливи или имат фобия от мишки и плъхове.

Капанът е изработен от здрава и много качествена пластмаса. Той е издръжлив и при правилна употреба може да ви служи безотказно в продължение на дълги години.

  • Купете Супер ефективен швейцарски капан за мишки или друг продукт от нашите текущи промоции за да получите 50% отстъпка.
Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

Умъртвяването и отстраняването на мишката става бързо, ефективно и много дискретно. Капанът има собствена стръв и не ви се налага да слагате допълнителни примамки или отрови за плъхове.

 

Инструкции за употреба:

  • Отлепете защитната лента, която предпазва примамката;

  • Натиснете надолу червеното палче в задната част на капана;

  • Поставете уреда в близост до стена, тъй като мишките се движат най-често там и избягват да прекосяват открити пространства;

  • Когато мишката влезе в капана, той се задейства и тя е убита за части от секундата. По този начин ѝ се спестява агонията, както и часовете престой в различни лепнещи или класически модели капани;

  • След като видите, че капанът е задействан, просто го отнесете до подходящо за изхвърляне на такъв тип отпадъци място. Наведете го надолу и натиснете червения лост, за да освободите тялото на мишката. Няма да ви се наложи да я пипате по какъвто и да било начин;

  • Капанът е готов за повторна употреба.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани