Начало Други вредители Защита от къртици Мощен капан за къртици и сляпо куче

Мощен капан за къртици и сляпо куче

Цена: 54.60 лв.
  • Оценка:
  • Код:
    210

Ефективен и здрав капан за къртици, сляпо куче и полевки. Изключително лесен за поставяне, само в рамките на няколко секунди. Удобен за зареждане – не е необходимо да напъвате и да използвате голяма сила, за разлика от обикновените модели.

 
Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв
Мощен капан за къртици и сляпо куче Мощен капан за къртици и сляпо куче Мощен капан за къртици и сляпо куче

Този капан се монтира в малки дупки с диаметър не повече от 6 см, което ви спестява необходимостта от голямо разкопаване. Позволява улавяне на вредителите и в двете посоки. Разпознаването дали капанът е бил активиран също е супер лесно и удобно – просто погледнете дали крилата му са спуснати.

 

 

Инструкции за употреба:

 

  • Използвайте сондата, за да установите къде се намира подземния тунел, в който желаете да заложите капана;
  • Вземете лопатата за дупки и използвайки въртеливи движения, изкопайте вертикална дупка с диаметър 6 см. След това, когато достигнете дъното на тунела, изкопайте още 2 см надолу;
  • Извадете излишната пръст;
  • Сложете капана в изкопаното за целта място и разтворете крилата му;
  • Затрупайте го внимателно с пръст и трева, за да го покриете и да попречите на слънчевата светлина да влиза в тунела (това може да отблъсне вредителите);
  • Извършвайте редовни проверки през следващите дни, за да видите дали в капана се е хванала къртица, сляпо куче или полевка.

от GDPR 13-07-2021, 01 Яну 2021

Къртицата се хвана с този капан. Нямям забележки и към момчето на телефона.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.