Начало Други вредители Отрова за гризачи ПРО швейцарски капан за плъхове

ПРО швейцарски капан за плъхове

Цена: 22.90 лв.
  • Код:
    298

Капан за плъхове с уникален патентован дизайн, който ви позволява да се отървете от гризачите в дома си бързо и лесно. Той е така конструиран, че плъхът да застане на точно определено място преди сам да активира спусъковия механизъм. По този начин се избягват грешки и смъртта на гризачите е изключително бърза и възможно най-безболезнена за тях. Специалният му дизайн ви позволява лесно да се отървете от тялото, без да ви се налага да го пипате с ръце.

Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

Капанът е зареден с естествена стръв, която е много атрактивна за плъховете и е готов за директно ползване. Примамката е така разположена, че увлича гризачите да влязат навътре в капана и да заемат правилната позиция. Докато ядат с муцунката си те сами активират спусъчното устройство и уредът щраква за части от секундата. Силата му е достатъчно мощна, така че да гарантира безкомпромисна ефективност.

 

Патентованата технология на SuperCat  PRO® отговаря напълно на Международните стандарти за хуманно задържане (AIHTS) и спрямо тях е категоризирана в най-добрия клас “А”. В него попадат само най-добрите решения за борба с плъховете.

 

Инструкции за залагане на капан за плъхове "Super Cat PRO":

 

  • Натиснете лоста надолу, за да отворите капана;

  • Премахнете червената защитна капачка, която покрива стръвта. Ако пропуснете да го направите, капакът на капана няма да се заключи автоматично;

  • Поставете го близо до стена, така че да съвпада с маршрутите, по които обикновено се движат гризачите;

Когато забележите, че в него се е хванал плъх и искате да го изпразните, просто насочете капана нагоре и натиснете лостчето в задната му част.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.