Всички статии

Какви капани за мишки

Какви капани за мишки

Мишките могат да бъдат сериозен проблем и са осезаем риск за всякакви обекти. При хроничен проблем с мишки – например имате къща или склад близо до полето – се препоръчва един вариант. Става дума за изграждането на дератизационна бариера с контролни точки.

 

Какво да се прави обаче, когато инцидентно влезе мишка. Реално това е възможно навсякъде и по всяко време на годината. Истината е че няма как да предвидите как, защо и кога ще видите мишка в дома си, в магазина или офиса например.

 

Добре, разбирате, че имате мишка или по-лошо – няколко мишки. Какво може да се направи?!? От една страна можете да повикате специалисти от ДДД фирма, като Молекулите. Нашите дезинфектори ще преценят какво и как е най-добре да се направи.

 

Другият вариант е да се опитате да убиете мишката. Това обаче може да се окаже много трудно, дори невъзможно. Не е трудно да се убие, но е трудно да се намери.

 

Има и трети вариант – да сложите отрова. Отровните примамки за гризачи са сред най-ефективните средства за защита от плъхове и мишки. Но-о-о-о за съжаление употребата на отрова има много минуси. Най-малкото трябва да се внимава до нея да нямат достъп деца и домашни любимци. И докато това е ясно от само себе си и всеки се притеснява за детето, кучето и котката, то малко хора знаят за друго свойство на отровата. А именно, че всички съвременни отрови десйтват бавно и убиват мишките и плъховете в продължение на няколко дни. По редица причини така се произвеждат. А кой иска в къщата му да се мотае мишка 3-4 дни. Или по-лошо – в магазина, където влизат клиенти.

 

Тогава вече може да прибегнете до четвърти вариант. Помислете за използването на капани за мишки.

 

Капани за мишки, но какви

 

Тук вече следва въпроса какъв капан за мишки да изберете.

 

Вижте капаните за мишки, които предлагаме в Молекулите Магазин. Някои oт продуктите са наш собствен внос.

 

Лепящи капани за мишки

 

Капаните, които най-често ние използваме и препоръчваме на всички наши клиенти са капани за мишки с лепило. Капаните, които предлагаме към момента са може би най-доброто на пазара. Американски са и имат аромат на лешници в лепилото – така допълнително мишките са привличани към капана. Тъй като сами внасяме капаните, можем да си позволим отстъпки при няколко бройки.

 

Убиващи капани за мишки

 

Друг вариант са убиващите капани, които щракват след подръпване на примамката. Тези капани се използват по-рядко. При тях има риск капана да се задейства при някаква лека вибрация - например тряскане на врата. Така капана се е задействал преди да се появи мишката.

 

Живоловни капани за мишки

 

Понякога има наличие на хронично нападение от мишки – например склада или къщата са близо до поле или някой канал. Тогава е по-добре да се заложи един или няколко живоловни капани за мишки.

 

Уникалното при тези капани е, че веднъж влезли в капана, мишките не могат да излязат. Но капана продължава да е отворен за новодошли мишки. Така може да съберете десетина мишки накуп.

 

Ако се чудите какво точно да правите, можете да потърсите операторите на Молекулите. Те ще Ви посъветват какво точно да правите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
 
Options : History : Feedback : Donate Close

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари