Начало Пълзящи инсекти Препарати за хлебарки Инсектил - готов разтвор за летящи и пълзящи насекоми - 500 мл

Инсектил - готов разтвор за летящи и пълзящи насекоми - 500 мл

-50%
Цена: 5.40 лв.
Каталожна цена: 10.80 лв.
Отстъпка: 5.40 лв. (50.00%)
 • Код:
  263

Силен и ефективен препарат за борба с всякакви пълзящи и летящи насекоми. Изтребва безкомпромисно мравки, хлебарки, мухи, комари и др. INSEKTILL е инсектицид, който съдържа активното вещество циперметрин. Неговият ефект е допълнително подсилен чрез комбиниране с пиперонил бутоксид.

 

ОПАКОВКА: 500 МЛ!

 • Купете Инсектил - готов разтвор за летящи и пълзящи насекоми - 500 мл или друг продукт от нашите текущи промоции за да получите 50% отстъпка.
Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

Циперметринът е обвит в микрокапсули с контролирано изпускане. Когато насекомите преминат през напръсканото с инсектицида място,  капсулите полепват по телата им. Благодарение на отложения ефект на препарата, те не умират веднага, а успяват да се върнат вътре си скривалища и да заразят и останалите буболечки, криещи се вътре.

 

Инструкции за употреба:

Препаратът е готов за директна употреба. Просто разклатете хубаво флакона и напръскайте върху местата, където според вас минават насекомите. Той може без проблем да се използва в жилищни, промишлени и обществени сгради. Преди да напръскате, изведете хората и домашните любимци от помещението. Не оставяйте храна и вода на открито, за да не попадне биоцидът върху нея.

INSEKTILL не оставя петна и можете спокойно да го нанасяте върху почти всякакви повърхности, включително и върху порести или прясно боядисани такива. Възможно е след напръскване да забележите белезникави участъци. Не се притеснявайте, те не са перманентни. Това всъщност са активните съставки на препарата и не бива да ги избърсвате, за да не отслабите ефекта му.

 

Инсектил има дълготрайно действие - до 21 дни от нанасянето му. След изтичане на този период, можете да напръскате отново.

 

Разходна норма: Около 30 гр/м2. Една опаковка от 500 мл е напълно достатъчна за обработка на 20м2.

 

Инструкции за безопасност:

 • Не пръскайте във въздуха, а само върху повърхностите, където има най-голяма вероятност да преминават или кацат насекомите;
 • Покрийте добре с найлон всички аквариуми, клетки и легла на домашни любимци;
 • Дръжте напръсканите повърхности далеч от обсега на деца и животни;
 • Уверете се, че помещението е достатъчно добре проветрено след като сте напръскали инсектицида;
 • Ако попадне в контакт с кожата, измийте обилно с вода;
 • Избягвайте да нанасяте върху алуминиеви повърхности или такива, които са изложени на пряка слънчева светлина;
 • INSEKTILL съдържа изоцианати. Може да причини алергична реакция;
 • Препаратът не бива да се използва върху животни, тъй като не е предназначен за ветеринарна употреба;

 

Инструкции за съхранение:

Дръжте INSEKTILL в оригиналната му опаковка на хладно и проветриво място и при температури от 5 до 40оC. Препаратът е лесно възпламеним.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани