Начало Комплекти срещу вредители Отровa за мишки Патентован хумананен капан за мишки

Патентован хумананен капан за мишки

-50%
Цена: 7.60 лв.
Каталожна цена: 15.20 лв.
Отстъпка: 7.60 лв. (50.00%)
  • Код:
    296

Този капан за мишки има специален дизайн, който ви позволява да ги хванете, без да ги убивате и впоследствие да ги изхвърлите някъде далеч от дома ви. Идеален избор за хора, които предпочитат хуманни методи за борба с вредителите и не желаят да ги убиват или тровят.

В НАЛИЧНОСТ

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

 

- +

Капанът има специално разработен патентован дизайн, който не позволява уредът да се затвори, преди мишката да е влязла изцяло в него. Върви в комплект със силно атрактивна примамка, която ги привлича отдалеч и е неустоима за тях. Капанът за мишки Swissinno Catch Alive се зарежда много бързо и лесно, само с натискане на един бутон. Той няма никакви пружини или челюсти, които биха представлявали опасност за вас или за вашите деца и домашни любимци.

 

Инструкции за употреба:

  • Премахнете защитния капак от капсулата със стръвта;

 

  • Плъзнете я хубаво в специално създадения за целта слот, който се намира в дъното на капана;

 

  • Натиснете дългия бутон, позициониран в горната част на устройството, за да го отворите;

 

  • Поставете капана успоредно до стена на място, където смятате, че мишките често минават.

 

  • За да освободите хванатата мишка, просто поставете уреда на земята и натиснете по-малкия от двата бутона, за да отворите капана. След това изчакайте мишката да излезе самичка от него.

 

Ако сте избрали този хуманен метод за борба с гризачите, то за вас най-вероятно е важно животинките да не се стресират. Ето защо е хубаво след залагането на капана често да проверявате дали в него се е хванало нещо. Препоръчително е да го инспектирате на всеки 4 часа. Колкото по-дълго време мишката престои вътре в него, толкова по-стресиращо е това за нея. Задължително изпразвайте капана на минимум 1 км разстояние от дома си. Така ще сте сигурни, че гризачите няма да намерят пътя си обратно към него.

 

Отличният дизайн на капана Swissinno Catch Alive позволява всички дейности по улавянето и изхвърлянето на мишката да се случват без да ви се налага да влизате в пряк контакт с нея или да я докосвате.

 

В комплекта е включен 1 бр. специално разработена стръв. След използването ѝ може да си закупите нова или да сложите някакъв друг вид примамка, която ви се намира под ръка.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани