Всички статии

Хлебарките – как да се справим с тях?

Хлебарките – как да се справим с тях?

 

Вредители, вредители, вредители ... Трудно човек се отървава от тях! Вече сме Ви разказвали за хлебарките – знаем, още по-отвратени сте от тези малки вредители, които вгорчават човешкия живот. Днес ще си поговорим отново за тези ужасни твари. Темата на днешните редове отново е свързана с тях. Как да се справим с хлебарките – днес ще имате тази информация.

Има хора, които нямат търпение да се отърват от хлебарките. Те звънят на нас, веднага щом разберат, че имат проблем. Знаят, че щом са срещнали една хлебарка, значи има и още вредители от същия вид. А време за чакане няма, защото проблемът само ще се влоши.

Има и други хора – те вярват, че могат да се отърват сами от хлебарките. Понякога успяват, макар да им коства много нерви. Друг път мисията се оказва невъзможна. Вредителите издържат на всякакви препятствия.

Ако и Вие сте от хората, които искат да опитат сами, то ние отново ще Ви помогнем. Подбрали сме едни от най-добрите домашни методи, които се борят с вредителите. Надяваме се, че ако сте решили да ги изпробвате, то в коментари ще споделите дали са дали ефект във Вашия дом или офис.

Ако нищо не се получи, не се отчайвайте. Обадете ни се! Ние ще Ви избавим бързо от хлебарките! Тези вредители ще изчезнат незабавно от живота Ви. И всичко това на разумни цени.

Първите  задачи, за да се справим успешно с вредителите...

Хлебарките са вредители, но и вредителите се нуждаят от храна и вода. По този повод си поставете две цели – никакви мръсни съдове, които да измиете утре. Щом сте имали време да хапнете, то трябва и да имате време да измиете съдовете си. Хлебарките обичат да посещават остатъците Ви от вечеря.

Много е важно помещенията в дома или офиса Ви да бъдат сухи. Хлебарките не могат без вода. Най-важното при борбата с тези вредители е в банята и кухнята Ви да няма вода. Това изисква да подсушавате старателно всеки път, но каузата си заслужава.

Домашни средстава, които се борят с хлебарките:

Черпим хлебарките с бира и хляб!

Когато искаме да се отървем от хлебарките, то може да ги почерпим. Спретваме им софра от бира и хляб и чакаме резултата.

Как се прави – взимате малки парчета хляб и ги напоявате със светла биричка. После ги разпределяте на всички възможни места, на които предполагате, че се крият гадните хлебарки. Тези вредители съвсем скоро ще опитат от почерпката. Скоро след това трябва да загинат.

Да си признаем, на нас тази техника ни е доста гнусна. До толкова, че настръхваме само като я пишем. И все пак хлебарките са едни от най-гнусните вредители. Ако Вас не Ви побиват тръпки от хляб напоен от бира и хлебарките, които ще го ядат – може да опитате.

После не забравяйте да се похвалите. Заслужавате аплодисменти!

Преследвайте хлебарките с разтвор от сапун и вода или препарат за миене на съдове и вода!

Тук ни е дори по-ужасно! Този вариант действа при директно пръскане. Представяте ли си – гоните хлебарка, за да пръснете. И после гледате как  хлебарката се гърчи. А ако са цяло стадо вредители – леле, цяла тренировка за сваляне на килограми може да се направи. Хлебарките пълзят бързо!

Борна киселина

Борната киселина и истинска отрова за хлебарките. Но вредителите трябва да е изядат. Това далеч не е лесна задача. Борната киселина няма примамлив вкус или аромат за хлебарките.

По тази причина най-често се смесва с различни видове храни.  Две от най-известните рецепти, които се борят с тези вредители  са:

  •  жълтъци с борна киселина, като на един жълтък се слагат около четиридесет грама от киселината. После се прави на малки топченца и се разпръскват из апартамента.
  • Друга популярна рецепта е тесто с борна киселина. Към нея се добавят равни части брашно, вода и захар. Полученото тесто се прилага както в горната рецепта.

На нас не ни остава друго, освен да пожелаем приятно готвене. Дайте на хлебарките да си хапнат! Отровете вредителите...

Чесън

Миризмата на чесън може да прогони хлебарките. Тя всъщност може да прогони и хората, не само вредителите. Но това е друг въпрос. Този метод действа, като сложите скилидки чесън навсякъде, където може да има хлебарки. Миризмата му трябва да  прогони досадните вредители от този вид.

Дафинов лист

Подобно на чесъна, който се бори с хлебарките, може да се сложат листа от дафинов лист из къщата. Хлебарките не са фенове на тази миризма и доста често бягат от нея.

Е, надяваме се да се изнесат със скоростта на спринтьори и Ви го желаем от сърце!

Защо да изберете нас?

Не е задължително! Но ние Ви обещаваме, че къщата Ви няма да мирише на чесън, Вие няма да създадете нова дисциплина в спорта – „Бягане с хлебарки“, а хляба ще се използва, за да си го ядете Вие. Все пак цената му достатъчно скочи, няма нужда да черпите хлебарките.

За сметка на това имате един ангажимент – да ни се обадите. За борбата с вредителите ще се погрижим ние. Гарантираме резултати и разумни цени.

Ако все още не сте сигурни дали искате да изберете професионална помощ и искате да ни зададете някакви въпроси, то с радост ще отговорим. Това, което за Вас е истински кошмар... е нашата работа. И ние влагаме старание и професионализъм, за да останете доволни. Хлебарки – нека тези ужасни твари останат в миналото.

Вредители, вредители, вредители – с нас те не са толкова страшни!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари