Всички статии

Хлебарки в офиса – колежката се справи

Хлебарки в офиса – колежката се справи

хлебарките в офиса

 

Не е случайно, че е моя жена...

Хлебарки в офиса – няма как да не сте ги виждали. Гадни, противни, ужасни. Способни да провалят и най-хубавия ден! Мразя ги... Не искам да ги виждам. Но и не знам как да се справя с тях.

За кои хлебарки в офиса говоря ли? Два вида са. Онези, които пълзят. И са най-често в черно и кафяво. И онези, които пълзят из целия офис. И имат човешки облик. С първите лесно можеш да се справиш. Просто избираш подходящ препарат и действаш. С втория вид е трудно – трябва да си хитър, ловък и изобщо да не ти пука.

Хлебарките в офиса, в който работя са жени. В началото не осъзнавах колко са вредни. Признавам си – харесваше ми да бъдем заедно. Да ми показват вниманието си. Да ми носят кафенце. А аз да късам цветя за тях от близката градинка. Казвам Ви – разтапяха се...

 

Борба с хлебарки

 

ДДД обработки в офиси

 

За жените не е нужно да си красив или много умен. Трябва им внимание. Хлебарките в офиса го доказаха. Какво ли не правят жените за едно цвете... Казвам ви разтапяха се и ме налазваха! И колкото беше приятно в началото, толкова накрая стана изнервящо...

Започнаха да ми звънят извън работно време. На коя крушката изгоряла, коя спукала гума. И очакват, че след работа мога да съм същия готин и услужлив човек.

Да, ама не. Имам жена и дете! И жената като видя, че хлебарки в офиса са ме полазили... Полудя! Наистина полудя. Реши, че няма да остави нещата така...

И наистина се справи със ситуацията. Сега не само ми е съпруга, но ми стана и колежка. По цял ден стоим в офиса и се гледаме. Хлебарките станаха незабележими на пръв поглед, но раздразнителни.

Спрях им цветята, поздравите, усмивките и скочиха срещу мен. Не съм им бил казал, че съм женен. Защо жена ми ме държи под чехъл. Как може да ги нарича хлебарките в офиса ни, когато говори за тях? И защо ги гледала накриво? Ами как защо – вредни са.

 

Това ме накара да се замисля за жените и мен. Толкова сме различни. Мога да се усмихвам на всяка една, ако е сама. И спирам в момента, в който нейният мъж се появи. Мога да свалям звезди. Обаче знам и кога небето трябва да се пресуши.

Хлебарките в офиса са точно обратното – очакват звезди и рози по всяко време. Така губят и откраднатите моменти, които съм им посветил.
На кого е нужно това? Нима няма да сме много по-щастливи, ако знаем какво можем да получим сега. И кога да отложим за по-късно.

Да – аз изпуснах контрола над ситуацията. Колежката... По-точно жена ми го възстанови. И защо бе нужно всичко това? Кой има нужда от толкова драми...

Мили момичета, не се превръщайте в хлебарките на офиса. Не налазвайте без скрупули който ви падне. Имате цветя и усмивки. Погледи и изненади. Наслаждавайте се! Сега ни е времето...

Мили момичета, не се превръщайте в хлебарките на офиса. Аз си имам жена! Да, обичам ви всички. По закон оба  че е само една. И дойде да спасява положението на работа. Как да ви показвам сега любовта?

Мили момичета, не се превръщайте в хлебарките на офиса. Скоро ще дойде ново момче. Цветя и бонбони ще има за вас - от сърце. Не превръщайте жена му в своя колежка – на кого е необходимо това.

Да живеем живота си. Кой каквото може да взима... Тук и сега...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари