Количка

0 артикула
Начало Пълзящи инсекти Препарати за мравки Гел за мравки на капсули 15 гр

Гел за мравки на капсули 15 гр

-50%
Цена: 4.30 лв.
Каталожна цена: 8.60 лв.
Отстъпка: 4.30 лв. (50.00%)
  • Код:
    200

Гелообразен препарат против мравки, който може да се ползва както на открито, така и в закрити помещения, жилищни и обществени сгради, мазета, тавани, килери, мокри помещения и др.

 

Марка:

В НАЛИЧНОСТ

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

 

Брой: + -

Начин на действие

 

Магнум гел е съвременен продукт, който действа като примамка за мравките. Привлича ги с помощта на любимата им храна – въглехидрати и протеини. Отровата има отложено действие, това позволява на мравките да вземат примамката и да я занесат дълбоко в мравуняка, където от нея се хранят царицата и нейните ларви. В рамките на по-малко от ден, препаратът успява да унищожи цялата мравчена колония. Неговият иновативен начин на действие го прави така търсен и предпочитан – благодарение на него не ви се налага да търсите къде точно се намира мравунякът. Просто поставяте примамката на подходящо място и изчаквате мравките сами да свършат останалата работа.

 

Магнум гел е отличен избор ако ви се налага да обработвате влажни помещения, където употребата на гранулирани примамки не е възможна. Друго съществено преимущество е, че той съдържа Bitrex, което му придава много горчив вкус, с цел да се избегне неволно поглъщане на биоцида от малки деца или домашни любимци.

 

Разфасовка: 3 капсули по 5 гр. Една опаковка е достатъчна за обработката на площ от около 100 м2.

 

Указания за употреба

 

Капсулите на Магнум гел са херметически запечатани. Това предпазва активните вещества от изветряване или изсъхване. Вземете капсулата и я отчупете на маркираното за целта място. Изсипете гелообразният инсектицид в легенчето на капсулата. Сложете така подготвената примамка в района, където сте забелязали да се движат мравките. Изберете сенчесто място, в противен случай слънцето може да изсуши гела преждевременно.

 

Ако залагате капсулите на открито, най-добре ги поставете в близост до местата, в които кабели или тръби влизат вътре в сградите. Покриви, улуци, отводнителни канали също са добър вариант, както и различни пънове, огради, саксии и дървета.

 

При използване на закрито препоръчваме да ги сложите в непосредствена близост до цепнатини, вентилационни отвори, шкафове под мивки, кухи стени и др.

 

Срок на действие

 

Препаратът е ефективен в продължение на 4 месеца. След изтичане на този период, при необходимост може да заложите нови примамки.

 

Състав:

Имидаклоприд - 0.01 г/ 100 г;

S-метопрен - 0.08 г/ 100 г.

 

 

Препоръки за безопасност

 

Избягвайте директен контакт с кожата и очите. Ако все пак това се случи, измийте се веднага с вода и сапун, а очите изплакнете обилно, като се стараете да държите клепачите си отворени. При поглъщане не се опитвайте да предизвикате повръщане, а веднага се свържете с лекар и носете със себе си опаковката на продукта. Дръжте инсектицида далеч от деца и домашни любимци.

 

Съхранение

 

Препоръчваме да съхранявате продукта на тъмно и проветриво място, при температури от 4 до 45оС.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

ИЗБРАНО ЗА НАСЕКОМИ

ИЗБРАНО ЗА ГРИЗАЧИ

ВЛЕЧУГИ И ПОДЗЕМНИ