Начало Други вредители Репеленти за кучета и котки Гел блокчета репелент против кучета и котки 500 мл

Гел блокчета репелент против кучета и котки 500 мл

-50%
Цена: 9.70 лв.
Каталожна цена: 19.40 лв.
Отстъпка: 9.70 лв. (50.00%)
  • Код:
    301

Гелообразни кубчета, съдържащи мощен коктейл от натурални есенции с аромат на лавандула, които ефективно отблъскват кучета и котки. Благодарение на този репелент ще можете да създадете обонятелна бариера, която успешно да прогони нежеланите животни далеч от района ви. Тя ще попречи на желанието на животните да маркират точно тази територия с урина и по този начин да продължат да привличат други от своя вид.

  • Купете Гел блокчета репелент против кучета и котки 500 мл или друг продукт от нашите текущи промоции за да получите 50% отстъпка.
Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

Препаратът е готов за директна употреба и е под формата на гел блокчета, изработени от решетъчни полимери със силни абсорбационни свойства. Те са обилно напоени с естествени етерични масла и есенции. Натуралният им произход ги прави напълно безопасни за хората, животните и околната среда.

 

Начин на употреба:

Наръсете около 15 бр. от гелообразните блокчета из територията, която искате да предпазите. Можете да ги разпръснете по тревните площи или около  места, където котките и кучетата имат навика да “маркират” - саксии, врати, стени и т.н.

Кубчетата са устойчиви на влага, но все пак при наличие на обилни дъждове е хубаво да ги подмените с нови. 

 

Инструкции за безопасност:

Използвайте продукта само по предназначение.

Преди употреба прочетете внимателно инструкциите на опаковката.

Не дръжте препарата в близост до хранителни продукти.

Съхранявайте го в оригиналната опаковка, на хладно и сухо място.

Дръжте далеч от обсега на деца и домашни любимци.

При контакт с кожата и очите изплакнете обилно с вода.

 

Разфасовка: 500 мл.

Аромат: Лавандула.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани