Всички статии

Каква е гаранцията за унищожаване на хлебарки

Каква е гаранцията за унищожаване на хлебарки

Въпросът за гаранцията при борбата с хлебарки е поставян от не един и двама клиента. И това е нормално. Всеки иска да има някаква гаранция, когато поръчва някаква услуга и плаща за нея. В сферата на унищожаването на хлебарки (и всякакви други битови вредители) дори е много щекотлив.

 

Много хора се чувстват подведени по някакъв начин в миналото от някоя ДДД фирма. Трябва да уточним, че в някои случаи наистина са подведени, но в други случаи клиентите искат невъзможни неща, а после се чувстват подведени.

 

Унищожаване на хлебарки от Молекулите

 

Защо се стига до този „феномен“? Какви са очакванията на клиентите? Какво всъщност се случва реално? Какво казват и какво не казват много от ДДД операторите? Тези въпроси са важни и ежедневно всяка ДДД фирма се сблъсква с тях. И всяка си има своя политика.

 

По правило всяка ДДД фирма гарантира, че ще унищожи хлебарките в съответния обект. И клиентите са доволни, те поръчват професионални обработки и се доверяват на дезинфекторите. От тук натам обаче следват редица разминавания. Нека видим кои са те:

 

Някои ДДД фирми не обясняват какво трябва да се случи след пръскането срещу хлебарки. А това е много важно – на клиентите трябва да се обяснява, за да бъдат подготвени и да знаят цялата процедура. Често се случва да не са обяснили, че има нужда от втора обработка. После клиентът се чувства излъган, защото един вид трябва пак да плаща, защото първият път ДДД фирмата не си е свършила работата.

 

Дезинфекторът е предупредил, че ще има нужда от второ третиране. Обаче не е разяснил, че хлебарки ще има – малки и големи. Много клиенти са с нагласата, че след първото пръскане хлебарките ще изчезнат, а след месец ще трябва само ако се излюпят яйца.

 

Забележете, че тези две точки са основно поради необясняване от страна на ДДД оператора. При малко повече разяснения, всичко ще е наред.

 

Така постепенно стигнахме до точка 3. Тук се крие най-големия проблем. Почти всички ДДД фирми гарантират, че ще унищожат хлебарките, но не само това. Те гарантират, че после няма да се появят хлебарки. Като гарантират за различни периоди напред във времето – 6 месеца, 12 месеца, 24 месеца. Никой клиент не се сеща да ги пита как го гарантират. Някой ще стои до апартамента или офиса и като види хлебарка, ще я пръска в очите? Просто не може да се гарантира за период напред, че няма да се види хлебарка. Няма сила, няма препарат, който да стои там и да действа, като някоя стена. И така заради този маркетингов трик с цел спечелване на клиент, стават невероятни недоразумения. Потенциалните клиенти губят доверие в ДДД фирмите, като цяло.

 

Какво се случва обикновено, ако се появи хлебарки след 3 месеца в нечий апартамент, на който е гарантирано, че 6 месеца няма да види такова животно? Клиентът звъни на фирмата и заявява рекламация. Но на кой му се ходи на рекламация – почват едни обяснения как не е пръскан целия блок, как трябва всички съседи, как не може да отидат следващите 2 месеца, защото графика е пълен и прочие и прочие.

 

Всъщност масово се гарантира този период, защото наистина хлебарки се появяват рядко преди да мине половин или една година, а понякога и повече.

 

Тук е момента да се уточни нещо много важно: всички клиенти се интересуват (и с право) дас е използват безопасни препарати. Ами няма как хем да е безопасно, хем активното вещество да действа месеци и години.

 

Затова ще обобщим с едно изречение. Унищожаването на хлебарки трябва и може да се гарантира. Но това да е за самото унищожаване на настоящата популация. Колко време след това няма да има зависи от много фактори, на които ДДД фирмата трудно може да повлияе. Най-добрата защита от хлебарки са периодичните профилактични обработки.

 

И да не забравим друго често срещано явление. Често клиенти купуват от Молекулите Магазин подходящ препарат за хлебарки и искат да се гарантира резултата. На практика никой производител няма да гарантира ефекта от препарата, защото неговото действие много зависи и от начина прилагане и обработване.

 

Препарати за хлебарки от Молекулите Магазин

 

Не се колебайте да се свържите с нашите оператори на посочените контакти. Независимо дали искате да поръчате професионална обработка от нашите дезинфектори или да си купите капани и отрови от Молекулите Магазин, ще помогнем.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани