Количка

0 артикула
Начало Допълнителни Уреди срещу вредители Електронен уред за борба с гризачи 60 кв.м.

Електронен уред за борба с гризачи 60 кв.м.

-50%
Цена: 12.40 лв.
Каталожна цена: 24.80 лв.
Отстъпка: 12.40 лв. (50.00%)
  • Код:
    292

Ултразвуков уред против гризачи. Съвременна технология, разработена специално с цел прогонване на всякакви видове гризачи по възможно най-хуманен и екосъобразен начин. Благодарение на нея не се налага употребата на отровни химикали и замърсяващи природата вещества.

 
  • Купете Електронен уред за борба с гризачи 60 кв.м. или друг продукт от нашите текущи промоции за да получите 50% отстъпка.

В НАЛИЧНОСТ

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

 

Брой: + -

Начин на действие:

Уредът е така създаден, че да излъчва силни ултразвукови сигнали, които дразнят гризачите. Те се отразяват на слуховия им апарат и на нервната им система. Оказват негативно влияние върху жизнените им функции и едновременно с това създават засилено чувство на паника. Гризачите спират да се хранят и размножават, а не след дълго напускат покритата от действието на уреда площ.

Апаратът е така създаден, че излъчваните от него сигнали непрекъснато се променят. Така се избягва вероятността гризачите да привикнат към тях и да престанат да ги отразяват.

Освен върху мишки и плъхове, уредът оказва и известно влияние върху насекомите в района. Той намалява значително наличието на паяци, мравки, хлебарки, дървеници и др. Въпреки всичко, за 100% защита от насекоми препоръчваме да се използва в комбинация с инсектициди и да се извърши пълно обезпаразитяване на помещенията.

 

Указания за ползване:

Поставете уреда в желаното от вас помещение. Включете го към електрическото захранване. Ще забележите червена лампичка, която ще светне и ще изгасне автоматично. Това е сигнал, че уредът работи. Зелената лампичка пък индикира, че апаратът ви е включен към електрическата мрежа. Той е разработен така, че да консумира изключително малки количества ток, така че го оставете да работи постоянно. Това няма да се отрази негативно на сметката ви за ток.

 

Дръжте уреда далеч от вода и без достъп до пряка слънчева светлина. Преди да го активирате се уверете, че около него няма прегради, защото това ще се отрази негативно на разпространението на сигналите, които излъчва.

 

Ако помещението, в което се намира апаратът, е пълно с множество меки предмети от рода на канапета, дивани, килими, възглавници, завеси и т.н., това може да намали ефективността му с от 30% до 50%. В подобни ситуации препоръчваме включването на второ, допълнително устройство.

 

Не забравяйте, че ултразвуковият уред за борба с гризачите има ефект само върху помещението, в което е включен. Ако желаете да предпазите повече от една стая, трябва във всяка от тях да има активиран такъв апарат.

 

Действие:

Имайте предвид, че действието на този уред не се проявява веднага. Първите резултати ще можете да наблюдавате едва след 12-14 дни. За още по-добра ефективност е хубаво да се изчака още една седмица. Докато това се случи, най-вероятно ще забележите повишена активност при гризачите. Не се отчайвайте – това е нормално и напълно очаквано. Действието на ултразвуковия апарат е такова, че ще ги накара да напуснат бърлогите си, а впоследствие и охраняваната от него територия. Докато тече този период, препоръчваме да приложите и класически капани, примамки и т.н. Това ще даде много добър резултат.

 

Технически характеристики:

Захранващо напрежение: 220V/50Hz
Консумирана мощност: 8W
Ефективна площ: едно помещение 60 м2.

 

Полезни съвети:

Ултразвуковият уред против гризачи ще свърши своята работа по предпазване на помещението ви. Но ако желаете да продължите да ги държите далеч от дома си, е необходимо да спазвате някои прости правила за профилактика. Поддържайте отлична хигиена и не оставяйте на открито никакви хранителни остатъци или вода. Преди да включите уреда, осигурете достатъчно изходи от помещението. Това ще позволи на гризачите по-бързо и лесно да го напуснат. След като изтече триседмичният период и сте сигурни, че всички гризачи вече са се евакуирали, запушете всички процепи и дупки. По този начин ще попречите на мишките и плъховете да се върнат отново. 

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

ИЗБРАНО ЗА НАСЕКОМИ

ИЗБРАНО ЗА ГРИЗАЧИ

ВЛЕЧУГИ И ПОДЗЕМНИ