Количка

0 артикула
Начало Допълнителни Уреди срещу вредители Ултразвуков електронен уред за борба с гризачи и диви животни 360 кв.м. - 3 режима

Ултразвуков електронен уред за борба с гризачи и диви животни 360 кв.м. - 3 режима

Цена: 82.80 лв.
 • Код:
  293

Електронен апарат модел PR-220.6, излъчващ мощни ултразвукови сигнали, които прогонват всякакви мишки, плъхове, катерици, порове, прилепи, паяци и дори лисици. Той е хуманен и екологично чист метод за пропъждане на тези животни без да вреди по някакъв начин на здравето им или на околната среда. В същото време не пречи по никакъв начин и на хората, които са в близост до него. Това е така, защото човешкият слух не е достатъчно остър, за да чува издаваните от уреда ултразвуци. Ето защо този апарат може без проблем да се използва в жилищни сгради, офис помещения, гаражи и др.

В НАЛИЧНОСТ

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

 

Брой: + -

 

Излъчваните от него ултразвукови вълни по никакъв начин не вредят на хората, но за сметка на това пък са силно дразнещи за гризачите. Те влияят върху нервната им система, предизвикват паника и пречат на жизнените им функции. С течение на времето гризачите спират да се хранят, да се размножават и не след дълго бягат от района на действие на апарата.

 

Електронният ултразвуков уред PR-220.6 им цели три режима на работа, което ви позволява да подберете най-подходящия, в зависимот от това какви точно вредители искате да прогоните от помещението:

 • Режим 1: той е с честота от 30 до 41 KHz и се използва при нашествие от мишки, плъхове и паяци;

 • Режим 2: честота от 20 до 41 KHz - за прогонване на мишки, плъхове, паяци, катерици, порове, съсели, невестулки и дори по-големи бозайници като кучета и котки.

 • Режим 3: е с честотен диапазон от 8 до 41 KHz и е най-ефективният от всички. Той обаче излъчва и по-ниски честоти, които са в чуваемия от хората спектър. Поради тази причина е хубаво да се използва тогава, когато в помещението няма хора, за да не ги дразни.

 

Инструкции за употреба:

 • Включете апарата към електрическата мрежа. Ще забележите премигване на трите светлинни индикатора и ще чуете един (или няколко) звукови сигнала. Броят на премигванията и звуковите сигнали зависи от това кой от трите режима на работа сте избрали;

 • Можете да промените избрания работен режим чрез бутона SET. Натиснете го еднократно и отпуснете. Така апаратът ще премине в следващия по поредност работен режим;

 • Оставете уреда да работи без прекъсване, до постигане на желаните резултати.

 

Устройството е така проектирано, че излъчваните от него ултразвукови вълни непрекъснато да се променят, за да не могат животните да привикнат към тях и да развият резистентност. Видим ефект от уреда против гризачи ще започне да се наблюдава едва след 10-14 дни, а най-добри резултати могат да се засекат след 25-тия ден.

 

Важно: По време на работа или при смяна на работния режим е възможно да чуете леки пукащи звуци. Това е напълно нормално и не е сигнал за повреда - просто следствие от смяната на работната честота на ултразвуковия модул.

 

Технически характеристики:

Напрежение: 220VAC/50Hz;
Мощност: 9W;
Диапазон на честотите: 8Khz – 41Khz;
Ефективна охранявана площ: 360м2.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес.

 

 • Доставка до офис на Спиди - 5,50 лв;

 

 • Доставка до адрес в страната със Спиди - от 7,60 лв в зависимост от кг;

 

 • Доставка до офис на Еконт - 6,90 лв;

 

 • Доставка до адрес с Еконт - от 8,90 лв в зависимост от кг;

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 10,00 лв.