Начало Допълнителни Уреди срещу вредители Електронен уред за борба с гризачи 130 кв.м.

Електронен уред за борба с гризачи 130 кв.м.

-50%
Цена: 17.60 лв.
Каталожна цена: 35.20 лв.
Отстъпка: 17.60 лв. (50.00%)
  • Код:
    291

Електромагнитен уред за прогонване на гризачи, който действа на слуха и нервната им система. Подходящ е за предпазване на едно или няколко помещения, които разполагат с общо електрическо окабеляване. Апаратът се връзва към електроинсталацията и променя електромагнитното поле около електрическите кабели. Това предизвиква силен дискомфорт при мишките и плъховете - пречи на нормалните им жизнени функции и активира усещане за силна паника.

  • Купете Електронен уред за борба с гризачи 130 кв.м. или друг продукт от нашите текущи промоции за да получите 50% отстъпка.
Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

Излъчваното електромагнитно поле потиска и инстинктите им да се хранят и размножават. Произвежданието от устройството импулси се променят непрекъснато, за да не могат гризачите да привикнат към тях. Не след дълго те се принуждават да напуснат района, в който се усещат вълните. Уредът има и добър ефект при прогонване на насекоми от типа на мравки, дървеници, паяци, хлебарки и др.

 

Ултразвуковото устройство има отличен ефект при прогонването на мишките и плъховете далеч от дома ви. Но не забравяйте, че за да запазите добрите резултати е необходимо да обезопасите дома си. Не оставяйте на открито храна, вода и други, привличащи гризачите неща. Открийте и прецизно запушете всички дупки и цепнатини, през които те могат да влязат в къщата ви. 

 

Инструкции за ползване:

Апаратът трябва да бъде включен към контакт 220V. Когато е вързан към мрежата, зелената индикаторна лампичка ще светне. Заедно с нея ще започне да мига и червена светлина - тя е знак, че уредът ви е в режим на работа. Устройството консумира незначително количество енергия, така че спокойно го оставете да работи денонощно - това няма да повиши сметките ви за ток. Дръжте далеч от влага или пряка слънчева светлина.

 

Старайте се уредът да е включен възможно най-близо до електрическото табло. По този начин кабелите ще разпространяват неговите импулси из цялото жилище. Избягвайте използването на разклонители и удължители, защото това намалява ефекта на апарата. Уредът дава резултати само ако се използва в помещения, които имат стени и са опасани с електрически кабели. Ако искате да предпазите стая, в която няма прекарана електрическа инсталация, можете да използвате някое от обикновените ултразвукови устройства за прогонване на мишки и плъхове (разгледайте модели PR-220.3, PR-220.4, PR-220.5)

 

Резултати:

Очаква се първите видими резултати да забележите след около 12-14 дни. Седмица по-късно би трябвало да усетите максимален ефект и всички гризачи да са се евакуирали от района. Преди това да се случи обаче, имайте предвид, че те ще повишат активността си. Не се притеснявайте - това е нормално и означава, че уредът действа. През този период можете да включите и употреба на капани и примамки за мишки. Това ще доведе до още по-добри резултати.

 

Електромагнитният уред за борба с гризачите е много лесен, икономичен и хуманен начин да се отървете от мишките и плъховете в дома си.

 

Технически характеристики:

Напрежение: 220V/50Hz
Мощност: 7W
Ефективна площ: 130 кв.м.

 

Произведено в България

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани