Начало Летящи инсекти Препарати за мухи Електрическа мухоубийка Швейцарско производство

Електрическа мухоубийка Швейцарско производство

-50%
Цена: 8.30 лв.
Каталожна цена: 16.60 лв.
Отстъпка: 8.30 лв. (50.00%)
 • Код:
  336
 • Електрическата мухобойка генерира високо напрежение по решетката, което убива всички летящи насекоми попаднали там, като комари, мухи, пеперуди и други.

 • За да задействате устройството го хванете за дръжката и натиснете бутона докато светне индикаторната лампа. Устройството е готово за работа.

 • Купете Електрическа мухоубийка Швейцарско производство или друг продукт от нашите текущи промоции за да получите 50% отстъпка.
Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв
 • Когато летящите насекоми бъдат убити от високото напрежение, отпуснете бутона и потчистете мрежата.

 • Почистването може да стане с четка или с изтръскване, като внимавате да не счупите устройството.

 • Електрическата мухобойка е бърз и ефективен начин за елиминиране на комари и други летящи насекоми.

 

Инструкции за безопасност:

 • За безопасна експлоатация на този уред е необходимо:

 • Да не се допускате използването на уреда на открито или в помещения, където може да бъде изложен на въздействието на вода – бани, перални помещения и други;

 • Уреда да се захранва само с батерии;

 • Не използвайте уреда с мокри ръце;

 • Уреда да не се потапя в течности за почистване или измиване;

 • Ако се налага периодично почистване устройството да се изключи и да се забърше с мека суха кърпа или четка;

 • Да се пази от деца;

 • В мрежата на уреда не трябва да се поставят метални предмети.

 • Уредът не трябва да се отваря по никакъв повод, особено ако е под напрежение;

Технически характеристики:

 • Захранване 2x1,5V 2AA батерии - ВКЛЮЧЕНИ В КОМПЛЕКТА

 • Консумирана мощност : <1W

 • Генерирано напрежение: >1000V

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани