Начало Пълзящи инсекти Препарати за хлебарки Екорекс контактен гел против хлебарки и мравки 300 гр

Екорекс контактен гел против хлебарки и мравки 300 гр

Цена: 34.40 лв.
  • Код:
    279

Гел против хлебарки и мравки, разработен специално срещу пълзящи насекоми. Този контактен инсектициден препарат е с отлична ефективност и е във вид да хидродиспергиращ се гел. Той изтребва мравки и хлебарки още при първи контакт или поглъщане на отровата. Неговите активни вещества успяват ефективно да преминат през твърдата обвивка на насекомите и да ги унищожат. 

Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

Приложение на Ecorex Contact Gel

 

Тази отрова за мравки и хлебарки може да се употребява в открити и закрити помещения. Подходящ е за битови и индустриални сгради, болници, производствени бази и складове, хранителни обекти, транспортни средства и др.

 

 

Как се използва гел против мравки и хлебарки Ecorex Contact Gel

 

Ecorex Contact Gel е гелообразен препарат, който се нанася с помощта на удобен силиконов пистолет. Това позволява прецизното му и лесно поставяне върху всички повърхности, където сте установили, че минават мравки и хлебарки. Отворете опаковката и нанесете тънки линии от гела по местата, които желаете да третирате – цепнатини в стените, первази, под и зад електроуреди или мебели, килери, тъмни помещения, канализационни отвори и др.

 

Старайте се да създадете т.нар. инсектицидна бариера, която да пречи на мравките и хлебарките да плъзнат отново из помещенията ви. Не им оставяйте „пътечка“, по която да заобиколят препарата, без да влязат в контакт с него. Ecorex Contact Gel е с отлична ефективност и не е нужно насекомите да го поглъщат, за да подейства. Достатъчно е само да влязат в контакт с него, защото активните му вещества успяват да проникнат и през тялото им.

 

Дозировка: Препоръчва се употребата на 25-35 мл/м2. Ако забележите, че примамката е напълно изконсумирана или установите повторно нашествие на хлебарки и мравки, нанесете отново от препарата.

 

Състав:

 

Циперметрин (активно вещество): 0,25 гр / 100 гр 

Деминерализирана вода и помощни вещества: до 100%

 

Количество: 300 мл.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани