Начало Пълзящи инсекти Препарати за хлебарки Екорекс Gel One против хлебарки 350 гр

Екорекс Gel One против хлебарки 350 гр

-50%
Цена: 49.90 лв.
Каталожна цена: 99.80 лв.
Отстъпка: 49.90 лв. (50.00%)
  • Код:
    290

Гелообразен препарат против всякакви видове хлебарки, включително ориенталска канална и американска хлебарка. ECOREX GEL ONE е инсектицид, който притежава усъвършенствана многослойна технология. Тя позволява „прикриване“ на активната му съставка циперметрин, което пречи на хлебарките да идентифицират източника на своята интоксикация и да започнат да го избягват. 

Няма наличност
 

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

Тази отрова може да се използва както на открито, така и в закрити помещения. Подходяща е за употреба в битови и индустриални сгради, болници, производствени обекти и складове, транспортни средства и др.

ECOREX GEL ONE е силно атрактивен за хлебарките. Това, в комбинация с отличната му ефективност, го прави много предпочитано средство за използване, особено в канализацията.  

 

Инструкции за употреба

Биоцидът ECOREX GEL ONE е гелообразен. Поставя се изключително лесно, с помощта на стандартен силиконов пистолет. Можете да го нанесете на малки точици (капки от около 0,04 гр) или тънки линии (10-15 гр гел на линеен метър) на всички места, където смятате, че минават хлебарките. Това включва всякакви дупчици и процепи, пространствата зад големи уреди и мебели, килери и мокри помещения. 

Когато искате да го използвате срещу канални хлебарки, нанесете инсектицида кръгообразно, като заградите канализационния отвор с непрекъсната линия с дебелина поне 4 мм.

Дозировка: 0.18 гр/м2

 

Активност: до 6 месеца след нанасяне.

 

Времеви период между обработките: Този инсектицид е специално разработен за борба с Blatta orientalis (ориенталска хлебарка) и Periplaneta americana (американска хлебарка). Ефективен е както върху възрастни индивиди, така и върху нимфи. Може да бъде нанесен отново при повторно нападение от хлебарки или ако прецените, че поставената примамка е изцяло изконсумирана.

 

Основни съставки:

Циперметрин (активно вещество): 0.6%
Битрекс (вгорчаващи субстанции): 0.008%
Инертни вещества и вода: до 100%

 

Предимства:

  • Подходящ за употреба в канализацията;
  • Дълготрайност (до 6 месеца);
  • Отлично прилепване, дори когато е нанесен вертикално или върху гладки повърхности;
  • Без период на безопасност;
  • Резистентен към най-често срещаните в канализациите патогени – бактерии, гъбички и дрожди;

 

ВАЖНО: Да се прилага далеч от достъпа  на деца и домашни любимци!

Препоръки за безопасност

P102 Да се съхранява извън обсега на деца
P273 Да се избягва изпускане в околната среда
P391 Съберете разлятото
P501 Съдържанието (включително използвания съд) да се изхвърли в съответствие с националната уредба
EUH208 Съдържа 5-хлоро-2-метил-2Н-изотиазол-3-он и 2-метил-2Н-изотиазол-3-он. Може да предизвика алергична реакция

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

Най-продавани