Количка

0 артикула
 • Начало +
 • |
 • Оглед +
 • |
 • |
 • За нас +
 • |
 • Контакти +
 • |
Вижте всички истории

Дървениците – съвременните изтънчени вампири

дървеници вампири ли са

 

Чудите ли се защо дървениците сме толкова готини? Ние безспорно сме най-елегантните и неустоими насекоми. Мда, в нас има нещо драматично и дори романтично. Това е така, защото може да се каже, че сме вампирите в света на инсектите. Не ни виждате, не ни чувате, а ние забиваме зъби в плътта ви. Елегантно, нали?

 

Вижте повече за унищожаването на дървениците от професионална ДДД фирма Пест Кеър

 

Стана ясно, че сме лошите и чаровни момчета сред близките и далечните ни роднини – останалите буболечки. Сега ще ви обясня кое ни прави такива готини пичове.

 

Спим в леглата на много готини мацки. Е не само на мацки – и на лелки и чичаци, но понякога се уцелва и някоя готина мадама. Така че запомнете – най-вероятно в някой период от живота си ще спите с прелестни насекоми като нас. Секси, а?

 

При нужда, можете да закупите препарати срещу дървеници от Пест Кеър Магазин

 

Много сме ловки и умни. Изпълзяваме изпод матрака ви в малките часове на нощта за да се нахраним от топлокръвните ви тела. А когато ви хапем не ни усещате, защото изпускаме малка подмолна упойка в кожата ви с ухапването ни. След като сме ви сложили анестезия си се храним 10-15 минути необезпокоявани. Чак на сутринта разбирате, че се е случило нещо, но ние отдавна сме се скрили обратно в някой процеп на леглото ви. А вие най-често обвинявате някои от колегите насекоми.

 

В останалото време не ви занимаваме с нищо. Не жужим ден и нощ като комарите и не скачаме постоянно като бълхите.  Тихо и кротко ви дебнем да си легнете и атакуваме бързо, ловко и елегантно.

 

Много трудно може да разберете, че се навъртаме наоколо. През деня не ни търсете, тогава е времето за дрямката ни за красота. Ми тази прелест не се постига лесно. Няма да ни видите и да се разхождаме. Фините ни крачка не са създадени за това. Ако искаме да се придвижим ще се закачим за дрехите ви или ще се настаним в багажа ви. Пътуваме само в първа класа и почиваме в най-добрите хотели. Да знаете, че в много от случаите сте ни донесли именно от някой хотел. Бъдете горди, харесали сме ви и сме решили да заживеем с вас, въпреки че не се познаваме добре.

 

Ние сме изтънчени момчета. Сменяме обвивката си поне 5 пъти в живота. Няма да повтаряме тоалети, я. Изисканият ни външен вид понякога ни изиграва лоша шега. Хазяите ни разбират, че сме нанесли у тях именно по изхвърлените обвивки. Рядко се намират такива умни наемодатели, така че това не е чак толкова голям проблем.

 

Най-големият ни страх всъщност са огромните и тромави хора, които решават да се въртят и да си сменят позицията на съня докато се храним. Представяте ли си? Ние си хапваме тихо и кротко, а тези непохватни великани ни смачкват в завивките си. Призивът ни към вас е – моля спете по-спокойно и не правете резки движения. Животозастрашаващо е. Нима искате да лишите дома си от най-прелестните творения в природата?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари

Истории за вредители

Защо трябва да гледате хлебарки, а не кучета и котки

26 Сеп 2018
  Не ви разбирам, хора. Когато разберете, че имате хлебарки вкъщи, започвате да полудявате. Купувате някакви скъпи препарати или викате фи...

Патилата на две градски мишки извън града

15 Сеп 2018
  Здравейте, приятели. Ние сме мишките Чип и Еди, помните ли ни? Днес ще ви разкажем за кратката ни аудиенция при далечни роднини в провин...

Как НЕ се решава проблем с нашествие на мишки

30 Авг 2018
  Членовете на домакинството ми се увеличиха. Не не съм се оженил все още! Вкъщи има мишки. Не съм мислел, че ще го изрека така спокойно,...