Всички статии

Дървениците – съвременните изтънчени вампири

Дървениците – съвременните изтънчени вампири

дървеници вампири ли са

 

Чудите ли се защо дървениците сме толкова готини? Ние безспорно сме най-елегантните и неустоими насекоми. Мда, в нас има нещо драматично и дори романтично. Това е така, защото може да се каже, че сме вампирите в света на инсектите. Не ни виждате, не ни чувате, а ние забиваме зъби в плътта ви. Елегантно, нали?

 

Вижте повече за унищожаването на дървениците от професионална ДДД фирма Молекулите

 

Стана ясно, че сме лошите и чаровни момчета сред близките и далечните ни роднини – останалите буболечки. Сега ще ви обясня кое ни прави такива готини пичове.

 

Спим в леглата на много готини мацки. Е не само на мацки – и на лелки и чичаци, но понякога се уцелва и някоя готина мадама. Така че запомнете – най-вероятно в някой период от живота си ще спите с прелестни насекоми като нас. Секси, а?

 

При нужда, можете да закупите препарати срещу дървеници от Молекулите Магазин

 

Много сме ловки и умни. Изпълзяваме изпод матрака ви в малките часове на нощта за да се нахраним от топлокръвните ви тела. А когато ви хапем не ни усещате, защото изпускаме малка подмолна упойка в кожата ви с ухапването ни. След като сме ви сложили анестезия си се храним 10-15 минути необезпокоявани. Чак на сутринта разбирате, че се е случило нещо, но ние отдавна сме се скрили обратно в някой процеп на леглото ви. А вие най-често обвинявате някои от колегите насекоми.

 

В останалото време не ви занимаваме с нищо. Не жужим ден и нощ като комарите и не скачаме постоянно като бълхите.  Тихо и кротко ви дебнем да си легнете и атакуваме бързо, ловко и елегантно.

 

Много трудно може да разберете, че се навъртаме наоколо. През деня не ни търсете, тогава е времето за дрямката ни за красота. Ми тази прелест не се постига лесно. Няма да ни видите и да се разхождаме. Фините ни крачка не са създадени за това. Ако искаме да се придвижим ще се закачим за дрехите ви или ще се настаним в багажа ви. Пътуваме само в първа класа и почиваме в най-добрите хотели. Да знаете, че в много от случаите сте ни донесли именно от някой хотел. Бъдете горди, харесали сме ви и сме решили да заживеем с вас, въпреки че не се познаваме добре.

 

Ние сме изтънчени момчета. Сменяме обвивката си поне 5 пъти в живота. Няма да повтаряме тоалети, я. Изисканият ни външен вид понякога ни изиграва лоша шега. Хазяите ни разбират, че сме нанесли у тях именно по изхвърлените обвивки. Рядко се намират такива умни наемодатели, така че това не е чак толкова голям проблем.

 

Най-големият ни страх всъщност са огромните и тромави хора, които решават да се въртят и да си сменят позицията на съня докато се храним. Представяте ли си? Ние си хапваме тихо и кротко, а тези непохватни великани ни смачкват в завивките си. Призивът ни към вас е – моля спете по-спокойно и не правете резки движения. Животозастрашаващо е. Нима искате да лишите дома си от най-прелестните творения в природата?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани