Количка

0 артикула
Начало Пълзящи инсекти Препарати за хлебарки Комплект Диск за гел 6 броя + Максфорс гел против хлебарки

Комплект Диск за гел 6 броя + Максфорс гел против хлебарки

Цена: 40.00 лв.
 • Код:
  P107

Дисковете служат за поставяне на примамки под формата на гел - такива има най-вече срещу хлебарки и мравки. Гелът е скрит в дискът и трудно може да попадне по храна или да бъде пипан от деца и домашни любимци например. Геловете са изключително подходящи за справяне с проблемите с инсекти, защото са устойчиви на влага и топлина, лесно полепват по насекомите и те ги носят в гнездата си - там заразяват другите себеподобни.

 

6 диска + 1 гел за хлебарки

В НАЛИЧНОСТ

 

 

ДО ОФИС НА СПИДИ - според кг от 5,50 лв

ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ - според кг от 7,60 лв

ДО ОФИС НА ЕКОНТ - според кг от 6,90 лв

ДО ВАШ АДРЕС С ЕКОНТ - според кг от 8,90 лв

 

Как да използвате комплектът?

 

Дискът се завърта и разтварят отворчета според размера на хелабрките. Те влизат вътре и хапват от гела. Освен това го носят в гнездата си.

 

За целта заредете поне няколко диска с гел и ги заложете на места където виждате хлебарки - например върху хладилника, под шкафа с мивката, зад кафе машината и т.н.

 • Гел за хлебарки Максфорс е произвеждан от световноизвестната компания Bayer. Представлява много атрактивна примамка под формата на гел. Предлага се спринцовка разфасовка 20 гр. Гелът е атрактивен за кафеви (германски) и черни (американски) хлебарки.

  Цена: 34.60 лв.

  В наличност

 • Дисковете служат за поставяне на примамки под формата на гел - такива има най-вече срещу хлебарки и мравки. Гелът е скрит в дискът и трудно може да попадне по храна или да бъде пипан от деца и домашни любимци например. Геловете изключително подходящи за справяне с проблемите с инсекти, защото са устойчиви на влага и топлина, лесно полепват по насекомите и те ги носят в гнездата си - там заразяват другите себеподобни.

   

  Задължително комбинирайте с подходящ гел, например можете да разгледате нашият Комплект с дискове и гел срещу хлебарки Максфорс.

  Цена: 5.40 лв.

  В наличност

  Виж повече

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес. Цената на доставката е от 5.50 според килограмите и избрания куриер. При финализиране на поръчката ще можете да изберете опцията и да видите цената за доставка.

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 18,00 лв.

 

ИЗБРАНО ЗА НАСЕКОМИ

ИЗБРАНО ЗА ГРИЗАЧИ

ВЛЕЧУГИ И ПОДЗЕМНИ