Регистрация     0700 20 025 | 087 999 29 80 | info@pest.bg | гр. София, бул. "Сливница" 2
 

Истории за насекоми и гризачи

Откъде се взе тази мишка

Дата: 15 Мар 2018

мишка в стаята през нощта

 

Не бях виждала мишка. Ако не броим картинките и детските филмчета. И бях безкрайно доволна от този факт. Но както са казали хората – няма пълно щастие на тази земя.

Прочети още →

Съседчето ми си играе с хлебарки

Дата: 07 Мар 2018

игра с хлебарки

 

Съседчето ми си играе с хлебарки – най-любимите му буболечки! Това би трябвало да Ви обясни защо бягам от него всеки път, когато го видя. Защо смятам, че е малко диване, което трябва да бъде превъзпитано. Макар майка му да го смята за ангелче! И защо далеч не мисля, че децата са най-добрите и чисти същества на планетата...

Прочети още →

Да те полази хлебарка - има ли по-гадна клетва от тази

Дата: 27 Фев 2018

хлебарка те лази

 

Хлебарки – как ги мразя. Ненавиждам ги! От евентуални срещи с тях ми прилошава. При реални срещи с хлебарки изпадам в шок. Шокирам и близките си. За съседите - да не говорим. Какво ли си мислят, когато чуят писъците ми на разярен бик – не ми е ясно. Ясно ми е само едно – не искам хлебарки за съквартиранти. Не съм ги канила!

Прочети още →

История за две сиви мишки и тяхното ново семейство

Дата: 22 Фев 2018

два броя мишки

 

Здравейте, приятели. Аз съм Чип и живея заедно с моя стар приятел Еди. Ние сме мишки. Той е сив, а аз съм сив с бяло коремче. Казвам го за да придобиете някаква представа за това как изглеждаме. Едва ли бихте чели излиянията на някакви непознати мишки.

Прочети още →

Дървениците – съвременните изтънчени вампири

Дата: 14 Фев 2018

дървеници вампири

 

Чудите ли се защо дървениците сме толкова готини? Ние безспорно сме най-елегантните и неустоими насекоми. Мда, в нас има нещо драматично и дори романтично. Това е така, защото може да се каже, че сме вампирите в света на инсектите. Не ни виждате, не ни чувате, а ние забиваме зъби в плътта ви. Елегантно, нали?

Прочети още →

Хлебарките – любим деликатес или ужасяващо създание

Дата: 29 Яну 2018

хлебарки деликатес

 

Имате ли спомен за първия ви сблъсък с хлебарка? Какво е чувството, което ви обзема, когато само споменете тези насекоми?

 

 

За мен отговорът е твърде неприятен.

Прочети още →

За къде е този свят без хлебарките

Дата: 22 Яну 2018

хлебарките по света

 

Нина е новият член на нашето домакинство. Още първия ден я чух да казва: "Трябва да се организирам. Ще радвам да ми помагате, когато имам нужда. Този дом е пълен с всякакви книги, документи, дрехи, обувки и всичко, за което можеш да се сетиш.

Прочети още →

Три сестри хлебарки и техният суров живот

Дата: 12 Яну 2018

живот на хлебарките

 

Здравейте, приятели. Пиша това писмо не за да получа съчувствие, а за да добиете поне минимална представа за тежкия живот на нашия вид. Ние сме 3 сестри хлебарки. Аз съм Джули, по-малката ми сестра е Емили, а онзи дребосък ей там е Лулу. Ние сме жилищни хлебарки, обитаващи един луксозен мезонет в центъра. Битието ни обаче няма нищо общо с лукса. То по скоро може да бъде описано като незначително съществуване, граничещо с унижение за представители на нашия горд биологичен вид.

 

Прочети още →

Борбата с хлебарки от Пест Кеър

Дата: 08 Яну 2018

борба с хлебарки

 

Винаги ще препоръчваме да потърсите професионална фирма за какъвто и да е проблем. Същото е и за нашата сфера. Не е ли по-добре хора работещи нещо всеки божи ден, да решат проблемът, който се е появил. Така Вие няма да се чудите какво да правите, какви препарати да купите, колко е безопасно за Вас и всяаккви други въпроси.

Прочети още →

Хората мишки

Дата: 06 Яну 2018

 

Никой не ги обича – и все пак тези гризачи могат да налазят живота ни...

Мишки – никой не обича тези гризачи. И въпреки това -  те съществуват. Дали като малки животинки. Дали като образ на хора, които не харесваме. 
И все пак - за гризачите можем да разчитаме на фирми, които ще ни избавят от тях. На различни видове препарати. На специалисти, които ще ни дадат най-добрите съвети. Но мишките, с тяло на хора – с тях трябва да се справяме сами.

Прочети още →
«1 2 3» Страница 1 от 3

Истории за вредители

Откъде се взе тази мишка

15 Мар 2018
  Не бях виждала мишка. Ако не броим картинките и детските филмчета. И бях безкрайно доволна от този факт. Но както са казали хората – ням...

Съседчето ми си играе с хлебарки

07 Мар 2018
  Съседчето ми си играе с хлебарки – най-любимите му буболечки! Това би трябвало да Ви обясни защо бягам от него всеки път, когато го видя...

Да те полази хлебарка - има ли по-гадна клетва от тази

27 Фев 2018
  Хлебарки – как ги мразя. Ненавиждам ги! От евентуални срещи с тях ми прилошава. При реални срещи с хлебарки изпадам в шок. Шокирам и бли...
Върни До Горе