Регистрация     0700 20 025 | 087 999 29 80 | info@pest.bg | гр. София, бул. "Сливница" 2
 

Истории за насекоми и гризачи

Три сестри хлебарки и техният суров живот

Дата: 12 Яну 2018

живот на хлебарките

 

Здравейте, приятели. Пиша това писмо не за да получа съчувствие, а за да добиете поне минимална представа за тежкия живот на нашия вид. Ние сме 3 сестри хлебарки. Аз съм Джули, по-малката ми сестра е Емили, а онзи дребосък ей там е Лулу. Ние сме жилищни хлебарки, обитаващи един луксозен мезонет в центъра. Битието ни обаче няма нищо общо с лукса. То по скоро може да бъде описано като незначително съществуване, граничещо с унижение за представители на нашия горд биологичен вид.

 

Прочети още →

Борбата с хлебарки от Пест Кеър

Дата: 08 Яну 2018

борба с хлебарки

 

Винаги ще препоръчваме да потърсите професионална фирма за какъвто и да е проблем. Същото е и за нашата сфера. Не е ли по-добре хора работещи нещо всеки божи ден, да решат проблемът, който се е появил. Така Вие няма да се чудите какво да правите, какви препарати да купите, колко е безопасно за Вас и всяаккви други въпроси.

Прочети още →

Хората мишки

Дата: 06 Яну 2018

 

Никой не ги обича – и все пак тези гризачи могат да налазят живота ни...

Мишки – никой не обича тези гризачи. И въпреки това -  те съществуват. Дали като малки животинки. Дали като образ на хора, които не харесваме. 
И все пак - за гризачите можем да разчитаме на фирми, които ще ни избавят от тях. На различни видове препарати. На специалисти, които ще ни дадат най-добрите съвети. Но мишките, с тяло на хора – с тях трябва да се справяме сами.

Прочети още →

Да викна ли фирма за хлебарки или сам да пръскам

Дата: 16 Апр 2017

пръскане за хлебарки

 

Много хора често се питат дали да се обадят на фирма за хлебарки или да опитат сами да се справят с проблема. В следващите редове ще опишем защо се стига до този въпрос и ще посочим някои съвети за какво да внимават при двата варианта.

Прочети още →

Колко пъти се пръска за хлебарки

Дата: 20 Мар 2017

Всеки ден се сблъскваме с клиенти, които се чудят колко пъти трябва да се пръска за хлебарки. Малцина са онези, които директно се доверяват на нашия отговор. А той е „обикновено се налагат две обработки срещу хлебарките“. Повечето клиенти обикновено питат защо два пъти, ама не може ли с един път и т.н. Като цяло, след нашите обяснения, клиентите се вслушват в нас.

Прочети още →

Разяснения за ДДД абонамент

Дата: 13 Фев 2017

Според наредбите в България всеки обект с обществено предназначение трябва да работи с ДДД фирма. Целта е да не се допуска развитие на вредители – хлебарки, бълхи, плъхове и мишки, мравки, мухи и т.н. В най-честия случай се планира ДДД абонамент. В следващите редове ще разгледаме особеностите на тези взаимоотношения.

Прочети още →

Мравки в апартамента

Дата: 28 Ное 2016

Мравките са обичаен проблем през пролетта и лятото. Едва ли има къща, която да не се е сблъсквала с такъв проблем. Много хора обаче са искренно изненадани, ако се появят мравки в апаратмента им. Още по-голямо е учудването, ако се появят мравки на 5-ия или дори 15-ия етаж. Всъщност няма нищо страшно – мравките се премахват еднакво лесно, независимо дали са в къща или в апартамент.

Прочети още →

Каква е гаранцията за унищожаване на хлебарки

Дата: 24 Окт 2016

Въпросът за гаранцията при борбата с хлебарки е поставян от не един и двама клиента. И това е нормално. Всеки иска да има някаква гаранция, когато поръчва някаква услуга и плаща за нея. В сферата на унищожаването на хлебарки (и всякакви други битови вредители) дори е много щекотлив.

Прочети още →

Какви капани за мишки

Дата: 12 Сеп 2016

Мишките могат да бъдат сериозен проблем и са осезаем риск за всякакви обекти. При хроничен проблем с мишки – например имате къща или склад близо до полето – се препоръчва един вариант. Става дума за изграждането на дератизационна бариера с контролни точки.

 

Какво да се прави обаче, когато инцидентно влезе мишка. Реално това е възможно навсякъде и по всяко време на годината. Истината е че няма как да предвидите как, защо и кога ще видите мишка в дома си, в магазина или офиса например.

Прочети още →

Гнездо на оси

Дата: 24 Авг 2016

През лятото осите са сред основните проблеми, с които се сблъскват ДДД специалистите. Гнезда на оси могат да се забележат на най-различни места. С появата на първите слънчеви дни през май месец, осите лека – полека започват да се активизират.

Прочети още →
«1 2 3» Страница 1 от 3

Истории за вредители

Три сестри хлебарки и техният суров живот

12 Яну 2018
  Здравейте, приятели. Пиша това писмо не за да получа съчувствие, а за да добиете поне минимална представа за тежкия живот на нашия вид....

Борбата с хлебарки от Пест Кеър

08 Яну 2018
  Винаги ще препоръчваме да потърсите професионална фирма за какъвто и да е проблем. Същото е и за нашата сфера. Не е ли по-добре хора раб...

Хората мишки

06 Яну 2018
  Никой не ги обича – и все пак тези гризачи могат да налазят живота ни... Мишки – никой не обича тези гризачи. И въпреки това -  ...
Върни До Горе