Всички статии

Има ли смисъл само аз да пръскам срещу хлебарки

Има ли смисъл само аз да пръскам срещу хлебарки

 

Хлебарките са често срещани в апартаментите в големите градове. Дори при една – две видени хлебарки, обитателите изпадат в ужас. А какво да кажем, когато се виждат десетки, дори стотици от неприятните гости да тичат по кухненския плот и пода. Всъщност много от живущите в големите градове са свикнали с появата на хлебарки. Установено е отдавна, че единственото спасение е да се направи пръскане за хлебарки. Един въпрос обаче гложди повечето хора в тези случаи: „Има ли смисъл да пръскам само аз срещу хлебарки, като другите не правят нищо“.

 

Отговорът е категоричен – Да, има смисъл. Не само, че има смисъл, Вие трябва да направите обработка срещу хлебарки. Ако не вземете мерки, то неизбежно хлебарките ще стават все повече и повече.

 

Научете повече за Пръскането за хлебарки от Молекулите

 

Всъщност всеки се притеснява, че като се избият хлебарките, ще дойдат нови от съседите. Това е като яденето и къпането – защо да ядем и да се къпем, нали пак ще огладнеем и със сигурност пак ще трябва да се къпем.

 

Затова дори и само Вие да сте, пак трябва да пръскате в апартамента си. Нека другите си живеят с хлебарките. А Вие няма да имате. Да, притеснявате се, че ще се появят, но поне дотогава ще имате спокойствие. Когато се появят, пак ще ги унищожите. За съжаление хлебарктие са част от нашето ежедневие – може би дори ще надживеят човечеството. И ние хората, трябва да вземаме мерки срещу тях – както срещу болестите например.

 

За да не звучим само, като супер оптимисти и да не казвате, че на нас ни е много лесно, ще внесем малко яснота. Първо помислете за живота на хлебарките – те не живеят у някой съсед с мисълта как да идват всеки ден при Вас. Преселването от един апартамент в друг е процес, за който трябва време. Освен това в този съсед трябва да има наистина много хлебарки, за да започнат да мигрират към съседите. В допълнение ще отблежим,че от време на време може да пропълзи някоя и друга хлебарка, а не на талази. Тази хлебарка може да я видите и да убиете механично.

 

Повечето професионални препарати имат по-дълго време за действие. Така дори след време да пропълзи хлебарка, може да мине по още действащ препарат. И после да умре.

 

Естествено има изключения – например Ваш съсед да живее с невероятно много хлебарки да не взема мерки затова. Това са рисковете да живеем в блок и със съседи. Но това все пак е рядкост. А ако имате такъв съвет, опитайте да поговорите с него. Ако трябва дори, платете Вие за пръскането в неговият апартамент. По-важно е там да се унищожат хлебарките, отколкото да се пръска у вас.

 

Друго изключение от общото правило е мащабен ремонт при някой съсед. Обикновено в тези случаи хлебарките се разбягват и има вероятност хлебарките (дори и малко) на съседа да се преселят точно у вас. Ако чуете ремонт и видите необикновена активност на хлебарки у дома, търсете ДДД фирма.

 

Другият вариант е сами да напръскате срещу хлебарки.

 

Вижте какви препарати за хлебарки предлагаме в Молекулите Магазин.

 

Вярваме, че успяхме да дадем повече яснота по въпроса дали да си пръскате за хлебарки у дома, ако никой друг не го прави.

 

Има две неща, които трябва да имате впредвид:

 

  1. Говорете с домоуправителят да се организират 1 – 2 пъти в годината обработка срещу хлебарки в мазето и другите общи части. От там възникват най-големите проблеми в повечето блокове.

 

      2. И да имате и да нямате проблеми с хлебарки, живеете ли в блок, организирайте профилактични обработки. Добре е да се правят два пъти в годината – пролет и есен. Ние, от Молекулите, имаме грижата и сами напомняме на нашите клиенти.

 

Без съмнение, профилактичните обработки са най-добрата защита против хлебарки

 

Не се колебайте и при нужда потърсете нашите оператори, за да помогнем, дори и със съвет.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани