Всички статии

Опасни ли са дървениците

Опасни ли са дървениците

Дървеници е имало винаги в България. За съжаление някъде през 2013 г. се забеляза трайно и устойчиво увеличение на проблемите с дървеници в цялата страна. Не се наложи да правим някакво сложно проучване подобно на тези преди избори. Само отчетохме силен ръст на обажданията от клиенти.

 

Абсолютно навсякъде в България има оплаквания и пращаме препарати срещу дървеници. В София и Варна, където имаме екипи за ДДД обработки много клиенти предпочитат да се доверят на нас и ни наемат за унищожаването на хапещите дървеници.

 

Вижте какви препарати против дървеници препоръчваме в нашият магазин.

 

Разгледайте цените за професионално унищожаване на дървеници и други вредители от нашите екипи.

 

Никой не може да живее с дървениците и всеки търси бързо решаване на проблема. Понеже този вредител не е много познат у нас (в сравнение, много хора са чували какво пренасят хлебарките, бълхите, комарите, гризачите), освен унищожаването на дървениците, хората се вълнуват и от един друг въпрос, а именно

 

Опасни ли са дървениците?

 

Безспорно най-важната причина за премахването на дървениците е кръвосмученето от тях. Следите от ухапванията на дървениците предизвикват силни сърбежи. Освен това има хора, които са толкова нахапани, че дори ги е срам да излязат сред обществото.

 

И все пак, опасни ли са? И да, и не.

 

Не е установено дървениците да пренасят зарази и от тази гледна точка може да се считат за безопасни. За сравнение, посочените по-горе вредители могат да причинят цели епидемии и пандемии.

 

Ухапванията от дървениците обаче могат да бъдат много на брой. Това може да предизвика ответни реакции от кожата и да се стигне до развитие на алергии.

 

По тези причини не сме срещали все още хора, които живеят с дървеници у дома. Има хора, които живеят с хлебарки и не взимат мерки (или съвсем плахи опити). Но дървеници никой не търпи!

 

Между другото дървениците са често срещани гости в хотели, хостели, бараки на охрани – все места, където се спи. За тези случаи дървениците са опасни от друга гледна точка. Представете си колко недоволни могат да бъдат гостите на един хотел, когато установят че всяка вечер ги хапят дървеници. Или служителите да не могат да вършат нормално своята работа.

 

Не се колебайте - за всякакви въпроси можете да се свържете с нашите оператори на посочените контакти.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • GDPR 16-12-2019
    Бандит препарат унищожава ли дървеници
    Отговори ›
«1»

Най-продавани